Οι αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα

Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν με δηλώσεις και αναρτήσεις στα social media την αιφνιδιαστική παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος και την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία.

by Times Newsroom

Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν με δηλώσεις και αναρτήσεις στα social media την αιφνιδιαστική παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος και την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Σήμερα κλείνει ένας σπουδαίος κύκλος για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Σήμερα κλείνει ένας σπουδαίος κύκλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένας κύκλος που μας έχει χαρίσει πολλούς λόγους να αισθανόμαστε περήφανοι και περήφανες. Όλους αυτούς τους λόγους περηφάνειας τους πιστώνεται προσωπικά και ο Αλέξης Τσίπρας. Η πολιτική του συγκρότηση, η αγωνιστικότητα και η εντιμότητά του αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο κόμμα μας. Το σημερινό μήνυμα είναι ένα και δυνατό: όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για την ανασυγκρότηση» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο Facebook.

Έλενα Ακρίτα: Στο πλευρό του ό,τι κι αν αποφασίσει

Με αφορμή την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, έγραψε στο Facebook: «Έντιμος όσο κανείς. Οραματικός σε όλη την πορεία του. Γενναίος μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο πλευρό του ό,τι κι αν αποφασίσει. Ξεκάθαρα πράγματα».

Γιαννούλης: Ο Τσίπρας έβαλε τη σφραγίδα του στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ

«Θεωρώ σημαντικό ότι μέχρι την ανάδειξη της νέας ηγεσίας θα παραμείνει εγγυητής της ενότητας του κόμματος, αναλαμβάνοντας την πολιτική και ηθική αυτή υποχρέωση» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Η προσωπική συγκίνηση όλων όσοι υπηρετήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα είναι δεδομένη. Θεωρώ σημαντικό ότι μέχρι την ανάδειξη της νέας ηγεσίας θα παραμείνει εγγυητής της ενότητας του κόμματος, αναλαμβάνοντας την πολιτική και ηθική αυτή υποχρέωση. Όποιος ισχυριστεί ότι δεν υπήρχε και η προσωπική σφραγίδα του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά το 2007, δεν διαβάζει καλά την ιστορία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης.

Καραμέρος: «Αλέξη, Πρόεδρε, σε ευχαριστούμε και συνεχίζουμε»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος έγραψε στο twitter: «Συνομήλικοι, μαζί… το 1990 το 2015 το 2023. Γενναία, σεβαστή και κατανοητή η απόφασή σου σήμερα. Λογική, ακόμα και για τον πιο χαρισματικό και ανθεκτικό της γενιάς μας, μία πολιτική αγρανάπαυση. Αλέξη, Πρόεδρε… σε ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μαζεύει υπογραφές για είναι υποψήφιος ο Τσίπρας

«Αναλαμβάνω πρωτοβουλία, συγκέντρωσης υπογραφών, για να πείσουμε, τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, να ‘ναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος , αναλογιζόμενος το καλό και το μέλλον του τόπου» ανέφερε με ανάρτησή του στο Facebook o Απόστολος Γκλέτσος.

Τσανακλίδου: Έντιμος Άνθρωπος με Α κεφάλαιο

«Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από έναν έντιμο Άνθρωπο με Α κεφάλαιο» ανέφερε η Τάνια Τσανακλίδου.

Ξυδάκης: Ο Τσίπρας να συμβάλει καθοριστικά και στην ενότητα και στη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ

«Ελπίζω στη δύσκολη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας να συμβάλει καθοριστικά και στην ενότητα και στη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός από πρώην πρωθυπουργός είναι πάντα και ηγέτης της Αριστεράς, με ιστορικό, διεθνές ίχνος. Ας το θυμόμαστε όλοι, κι αυτός μαζί μας» δήλωσε στο Twitter o Νίκος Ξυδάκης.

Αντώναρος: «Ενδιαφέρον ότι παραμένει βουλευτής – ή όχι;»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημείωσε στο Twitter: «Κανείς δεν μένει σε μια θέση που δεν θέλει. Φρονώ ότι η παραίτηση Τσίπρα δεν είναι το τελευταίο βήμα του στην πολιτική. Αλλά η συνεχής αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει, κατά την γνώμη μου, ότι δεν θέλει να ιδρύσει κάτι άλλο. Όχι τώρα πάντως. Ενδιαφέρον ότι παραμένει βουλευτής — ή όχι;»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com