Ομόφυλα ζευγάρια – Γιώργος Τσίπρας: Έμαθα από τη τηλεόραση την απόφαση Κασσελάκη για κομματική πειθαρχία

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, σχολίασε στο Κontra Channel και την εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη την ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη για επιβολή κομματικής πειθαρχίας ώστε να υπερψηφιστεί η ρύθμιση της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

by Times Newsroom

«Θα το ψηφίζαμε όλοι και όλες, αυτή είναι η εικόνα που έχω. Το θέμα της κομματικής πειθαρχίας το άκουσα κι εγώ από την τηλεόραση οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι για αυτό. Το άκουσα από την τηλεόραση και μένω εκεί. Το έμαθα από την τηλεόραση» ήταν η αρχική απάντησή του όταν κλήθηκε στο να τοποθετηθεί επί της ανακοίνωσης Κασσελάκη.

Όταν, δε, ρωτήθηκε εκ νέου «σας ξενίζει;» απάντησε «προφανώς, αλλά δεν είμαι ο μόνος» για να διευκρινίσει ότι «δεν είμαι ο μόνος που το άκουσα από την τηλεόραση».

«Δεν υπάρχουν δύο γραμμές αλλά δεν έγινε μεγάλη συζήτηση για να συμμετέχω και να έχουμε άποψη. Είναι ένα  ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία. Υπάρχουν προβληματισμοί και ειδικά όσον αφορά την τακτική της κυβέρνησης με την αποχή. Έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να διευκολύνουμε τη ΝΔ» είπε  ο Γιώργος Τσίπρας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com