Ουκρανία: Το Κίεβο καλεί την Κίνα να «καταδικάσει τη ρωσική βαρβαρότητα»

«Η Κίνα μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέρος του παγκόσμιου συστήματος ασφαλείας εάν λάβει τη σωστή απόφαση να υποστηρίξει τον συνασπισμό πολιτισμένων χωρών και να καταδικάσει τη ρωσική βαρβαρότητα»

by Times Newsroom

Η ουκρανική προεδρία κάλεσε το Σάββατο την Κίνα να συμμετάσχει στη Δύση για να «καταδικάσει τη ρωσική βαρβαρότητα» στην Ουκρανία.

«Η Κίνα μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέρος του παγκόσμιου συστήματος ασφαλείας εάν λάβει τη σωστή απόφαση να υποστηρίξει τον συνασπισμό πολιτισμένων χωρών και να καταδικάσει τη ρωσική βαρβαρότητα», έγραψε στο Twitter ο Mιχαΐλο Ποντόλιακ, σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας.

Τις τελευταίες ώρες οι ρωσικές δυνάμεις εντείνουν την πολιορκία της Μαριούπολης, κάνοντας σταθερή πρόοδο και μεταφέροντας τις μάχες ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Επιβεβαιώνοντας τις σχετικές αναφορές ότι οι μάχες γίνονται μέσα στην πόλη, ο δήμαρχος της Μαριούπολης, σημείωσε ότι έτσι εμποδίζονται οι προσπάθειες για τη διάσωση των εκατοντάδων ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί στο υπόγειο του βομβαρδισμένου θεάτρου.

Στο μεταξύ, «τουλάχιστον 50 πτώματα έχουν ανασυρθεί, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσα άλλα βρίσκονται στα ερείπια», δήλωσε Ουκρανός αξιωματούχος, για το σημερινό ρωσικό πυραυλικό χτύπημα σε στρατόπεδο του Μικολάιβ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com