Ούτε το 2023 θα βάλουν μυαλό οι Τούρκοι – Νέοι ψευτοτσαμπουκάδες από τον Ακάρ

Ούτε το 2023 θα βάλουν μυαλό οι Τούρκοι καθώς συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις προκλήσεις. Το τελευταίο διάστημα τη σκυτάλη έχει πάριε ο Χουλουσί Ακάρ ο οποίος μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα Hurriyet αναφέρθηκε στο θέμα της επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων.

by Times Newsroom

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ακάρ η Τουρκία δε θα δεχτεί επέκταση των χωρικών της υδάτων κατηγορώντας την Ελλάδα για αλαζονική συμπεριφορά και κλιμάκωση της έντασης.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε: «Δεν δεχόμαστε καμία επέκταση (χωρικών υδάτων). Μιλάμε για μια Τουρκία με ακτογραμμή άνω των 1800 χιλιομέτρων και η Τουρκία θα μπει σε διεθνή ύδατα με την άδειά σας. Ποιο μυαλό θα το δεχόταν αυτό; Λέμε στην Ελλάδα, “ο λάθος λογαριασμός θα γυρίσει από την Άγκυρα”. Παρά τις καλοπροαίρετες, ρεαλιστικές και ειλικρινείς προσεγγίσεις μας, η Ελλάδα συνεχίζει την παράνομη στάση και τις προκλήσεις για κλιμάκωση της έντασης» όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com