ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ. ΑΛ.: Έκλεισαν οι κάλπες

Εκτιμήσεις για πάνω από 140.000 συμμετοχή

by Times Newsroom

Έκλεισαν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για περισσότερους από 140.000 συμμετέχοντες.

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 7:00 το πρωί στα περίπου 600 εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα, ενώ τα μέλη κλήθηκαν να επιλέξουν την ονομασία του κόμματος.

Τα δύο ονόματα που προτείνονται είναι Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο.

Την ίδια ώρα, τα μέλη του κόμματος ψήφισαν και για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που πρόκειται να διεξαχθεί στις 20 – 22 Μαΐου.

Γιορτή αναγέννησης της παράταξης χαρακτήρισε τη σημερινή εσωκομματική ψηφοφορία, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης

Αύριο, Δευτέρα, θα υπάρχει μια πλήρης εικόνα της ψηφοφορίας, ενώ αναμένεται να κάνει δήλωση ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης. Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου είχαν τα περίπου 180 χιλιάδες μέλη αλλά και οι φίλοι του κόμματος.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com