ΠΑΣΟΚ: «Το food pass δεν αντισταθμίζει τη διπλή αφαίμαξη από τα εισοδήματα των πολιτών»

«Το προεκλογικό επίδομα που εξήγγειλε χθες ο κ. Μητσοτάκης προφανώς και δεν αντισταθμίζει τη διπλή αφαίμαξη των εισοδημάτων της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, λόγω του υψηλού πληθωρισμού και των αυξημένων εσόδων από φόρους κατανάλωσης», τονίζει ο τομέας οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις χθεσινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το food pass.

by Times Newsroom

Όπως εξηγούν το συγκεκριμένο μέτρο, απορροφά ένα μικρό μόνο μέρος του πληθωρισμού, λειτουργεί σαν ασπιρίνη και καταδεικνύει την αποτυχία του πολυδιαφημισμένου, πλην όμως τρύπιου, καλαθιού του νοικοκυριού.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, τοποθετήθηκε για το ίδιο θέμα λέγοντας: «Το food pass δεν είναι επαρκές, όπως δεν ήταν και το καλάθι του νοικοκυριού. Υπολείπεται της επίδρασης και του αποτελέσματος του πληθωρισμού στην ανατίμηση των βασικών προϊόντων. Άρα για εμάς, η συνταγή αυτή δεν βγαίνει. Και χρειάζεται αλλαγή παραδείγματος, με ρύθμιση και έλεγχο για την αντιμετώπιση της ασυδοσίας της αγοράς».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com