Πατέρας κατηγορείται για τον θάνατο του 6χρονου γιου του – Σοκαριστικό βίντεο από την προπόνηση σε διάδρομο γυμναστηρίου

Τον ανάγκαζε να τρέχει, επειδή «ήταν χοντρός»

by Times Newsroom

Συγκλονιστικό βίντεο ασφαλείας δείχνει τον 31χρονο Christopher Gregor και τον εξάχρονο γιο του, Corey Micciolo, μέσα στο γυμναστήριο του συγκροτήματος διαμερισμάτων του στο Νιου Τζέρσεϊ, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατο του μικρού αγοριού.

Το σοκαριστικό βίντεο φέρεται να δείχνει τον Gregor να αναγκάζει τον Corey Micciolo να τρέξει στον διάδρομο. Ο Micciolo είπε αργότερα στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι ο πατέρας του τον ανάγκασε να γυμνάζεται επανειλημμένα εκείνη την ημέρα, επειδή ήταν «πολύ χοντρός». Ο Micciolo πέθανε αφού υπέστη κρίση, ενώ έκανε αξονική τομογραφία το 2021.

Ο πατέρας από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 6χρονο γιο του, αφού τον ανάγκασε να κάνει προπόνηση στον διάδρομο, ισχυρίζεται ότι τον σκότωσε η πνευμονία και όχι η βίαιη προπόνηση στο γυμναστήριο.

Ο 31χρονος Christopher Gregor δικάζεται για τον θάνατο του μικρού Corey Micciolo το 2021, μετά από μια προπόνηση που κατέγραψε βίντεο. Ο πατέρας φαίνεται στο βίντεο να σηκώνει τον 6χρονο γιο του και να τον ξαναβάζει στον ιμάντα, αλλά το παιδί πέφτει ξανά και συνεχίζει να παλεύει ώστε να ακολουθήσει, μέχρι που ο μπαμπάς του τελικά μειώνει την ταχύτητα και επιτρέπει στο αγόρι ένα διάλειμμα.

Καταθέτοντας στη δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας Ocean, η μητέρα του Corey, Breanna Micciolo, η οποία βρισκόταν σε διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού με τον Gregor, είπε ότι αργότερα παρατήρησε μώλωπες στον γιο της.

Στις 2 Απριλίου του 2021, ο 6χρονος Corey ξύπνησε και παραπατούσε από ναυτία. Ο πατέρας του τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 31χρονος συνελήφθη τρεις μήνες αργότερα με την κατηγορία της παραμέλησης παιδιού, βασισμένη στο βίντεο από το γυμναστήριο που προβλήθηκε στη δίκη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com