Πέθανε η Κατερίνα Χατζηδιάκου, ιδρύτρια του οίκου Kathy Heyndels

Η σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια του πασίγνωστου οίκου μόδας Kathy Heyndels έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη τόσο τους οικείους της όσο και τους θαυμαστές της δουλειάς της.

by Times Newsroom

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media της επιχείρησης.

«Με μεγάλη μας λύπη, σήμερα, η δική μας @kathyheyndels ή όπως οι περισσότεροι την γνώριζαν, η Κυρία Καίτη μας άφησε. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο!» αναφέρεται στην ανάρτηση στο Instagram.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’50, η Kathy Heyndels είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή στους κύκλους της κοινωνίας των Bρυξελλών, όπου ζούσε και δημιουργούσε σχεδιάζοντας μοναδικά φορέματα και νυφικά για την υψηλή πελατεία της.

Παρά το γεγονός ότι η φήμη της ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, το 1983 αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά της, στην Aθήνα. Ξεκινώντας την ελληνική περίοδο της καριέρας της με πρώτο «σταθμό» το ατελιέ της στο Kολωνάκι. Στην πορεία ήρθαν κι άλλα καταστήματα όπως στο κέντρο και στα βόρεια προάστια.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com