Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναφορές για βομβαρδισμό σχολείου στη Μαριούπολη

Σύμφωνα με το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, σ' αυτό είχαν βρει καταφύγιο περίπου 400 άνθρωποι

by Times Newsroom

Στο επίκεντρο των επιθέσεων των ρωσικών δυνάμεων φαίνεται πώς βρίσκεται η Μαριούπολη, με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται για 25η μέρα. Σύμφωνα με το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, ρωσικά στρατεύματα βομβάρδισαν μία σχολή τέχνης, όπου 400 άνθρωποι είχαν βρει καταφύγιο.

Βάσει όσων υποστηρίζουν οι τοπικοί αξιωματούχοι, το κτίριο καταστράφηκε και άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια. Στο καταφύγιο βρίσκονταν γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την είδηση ότι 19 παιδιά βρίσκονται εγκλωβισμένα σε σανατόριο της Μαριούπολης, με τα προβλήματα που καταγράφονται στη Μαριούπολη να είναι πολλά, καθώς δεν υπάρχει ηλεκτρικό και νερό. Παράλληλα, υπάρχουν εκτιμήσεις για περισσότερους από 2.400 νεκρούς, οι οποίοι θάβονται σε ομαδικούς τάφους.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com