Πώς στήθηκε η ανθελληνική προπαγάνδα – Όλο το παρασκήνιο πίσω από το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το «κράτος δικαίου»

«Αν βάλεις στη ζυγαριά από τη μια το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και από την άλλη την ετήσια έκθεση της Ε.Ε. για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, η ζυγαριά θα γείρει πολύ προς την ετήσια έκθεση». Η άποψη ανήκει σε σημαντικό παράγοντα, ο οποίος έχει ακριβή αντίληψη για το ποιο είναι το πραγματικό βάρος του ψηφίσματος που εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο κι έγινε λάβαρο «πανηγυρισμών» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

by Times Newsroom
  • Μπάμπης Παπαπαναγιώτου

Tο ψήφισμα είναι ένα από τα πολλά ψηφίσματα που εγκρίνονται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και -σε αντίθεση με την ετήσια έκθεση της Ε.Ε.- δεν έχει κανένα πρακτικό αντίκρισμα στις ευρωπαϊκές αποφάσεις. Εχει μόνο πολιτική σημασία.

Κι αυτό μεγεθύνει τις ευθύνες όσων προώθησαν, ψήφισαν και στήριξαν το ψήφισμα, το οποίο ξεχειλίζει από δυσφήμηση για τη χώρα και χαρακτηρίζεται από πολιτική τύφλωση και μένος κατά της χώρας. Τα ενδιαφέροντα είναι δυο:

1 Μεταξύ των πρωταγωνιστών της έγκρισης του ανθελληνικού ψηφίσματος είναι κυρίως οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Κύρτσος που έχει προσχωρήσει στην ομάδα του Ε. Μακρόν, Renew. Οι μεν Ελληνες ευρωβουλευτές νομίζουν ότι «καταδικάστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη» και όχι ότι δυσφημίστηκε η χώρα! Το ΚΚΕ και η Ε. Καϊλή το καταψήφισαν.

2 Οι ευρωβουλευτές της Αριστεράς, των Πράσινων, των σοσιαλδημοκρατών, η δηλωμένη πολέμια της Ελλάδας Σόφι Ιν’τ Βελντ μαζί με μερικούς άλλους ακτιβιστές, του Renew και 7 ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, που το υπερψήφισαν, έκαναν τη δική τους δουλειά. Ηθελαν να χτυπήσουν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) εν όψει των ευρωεκλογών, χτυπώντας το πιο ισχυρό κόμμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που είναι η Ν.Δ.

«Ενημέρωση»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο Γ. Κύρτσος ενημέρωναν διαρκώς άλλες πολιτικές ομάδες για εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, τα οποία όμως στην πλειοψηφία τους βρίσκονται σε δικαστική εξέλιξη. Και οι μεν Ολλανδοί, Γερμανοί, Βέλγοι κ.λπ., που στήριξαν το ψήφισμα -και δεν έχουν διασώσει ούτε έναν μετανάστη, σε αντίθεση με το Ελληνικό Λιμενικό που έχει διασώσει χιλιάδες ζωές- έχουν την ατζέντα τους.

Ατζέντα, αλλά εντελώς «καμένη», έχουν και οι… αφελείς Ελληνες ευρωβουλευτές, οι οποίοι νόμισαν ότι έκαναν τον Κ. Μητσοτάκη… Ορμπαν και την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα.

Η εχθροπαθής ατζέντα-αχταρμάς που τα έχει όλα μέσα, από τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ, μέχρι τις υποκλοπές, τα Τέμπη, τη φίμωση του τύπου, τις Ανεξάρτητες Αρχές, τα puss backs κ.λπ., είναι η ατζέντα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις και καταποντίστηκε φτάνοντας στο αξιοζήλευτο πια 17%. Αυτή ατζέντα-«χούντα Κούλη» δεν έχει «αγοραστές» στην Ελλάδα. Αντιθέτως, οδηγεί στη δημιουργία και νέων «αγανακτισμένων» με την εχθροπάθεια, την τοξικότητα, τα fake news και τον ρεβανσισμό.

ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ 

Το Μάτι, η σκευωρία Novartis και η… φυλακή

Είναι οξύμωρο αυτό που συμβαίνει, καθώς, όταν για αντίστοιχα θέματα επί ΣΥΡΙΖΑ, οι τότε κυβερνώντες σφύριζαν αδιάφορα, αν δεν έπαιζαν θέατρο, όπως στο Μάτι. Τους πόνεσαν τα Τέμπη, αλλά στο Μάτι έδιναν μεταμεσονύχτιες παραστάσεις, ενώ υπήρχαν νεκροί. Οταν συλλαμβάνονταν δημοσιογράφοι με διαδικασία αυτόφωρου ή στηνόταν αντισυνταγματική παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, με στόχο τα 4 κανάλια του… Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και τον έλεγχο των ΜΜΕ, υπήρχε ελευθεροτυπία. Οταν στήθηκε η σκευωρία Novartis, που άφησε πίσω της δυο υπουργούς αμετάκλητα καταδικασμένους, υπήρχε δημοκρατία. Κι όταν θρασύδειλος υπουργός έλεγε να βάλουμε «4-5 στη φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές», υπήρχαν πλέρια δημοκρατία και απεριόριστος σεβασμός στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Κι όταν η ΕΥΠ επί Γ. Ρουμπάτη έφερε τα κακόβουλα λογισμικά στη χώρα και παρακολουθούνταν ουκ ολίγοι, ήταν για λόγους «εθνικής ασφάλειας».

Τόσο η υποκίνηση του ψηφίσματος όσο και οι πανηγυρισμοί που συνόδευσαν την έγκρισή του επιβαρύνουν την ήδη επιβαρυμένη θέση των «ενθουσιασμένων». Και βεβαίως προσδιορίζει το περιεχόμενο της «πατριωτικής αριστεράς» του Σ. Κασσελάκη.

Από τον  EleftherosTypos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com