“Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου”: Χυδαία επίθεση Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο

Μετά την Έλενα Ακρίτα, και ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε κατά του Διονύση Σαββόπουλου, αποκαλώντας τον μάλιστα "θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου".

by Times Newsroom

Εξω φρενών φαίνεται πως είναι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Διονύση Σαββόπουλο, μετά την δήλωση του γνωστού τραγουδιστή ότι επιθυμεί να δει αυτοδύναμη την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις εκλογές.

Την αρχή έκανε η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, η οποία δήλωσε ότι “λυπάται που δεν έχει ακόμα τον δίσκο να του τον επιστρέψει”…

Σήμερα, και συγκεκριμένα τις βραδινές ώρες, ήταν η σειρά του Παύλου Πολάκη να καταφερθεί εναντίον του αγαπημένου τραγουδιστή, χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις.

“Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακεικου!!!
ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες…
Είσαι λίγος ,διεφθαρμένος ,επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος !
Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!” έγραψε ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του.

Σαββόπουλος: Ελπίζω σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Υπενθυμίζεται ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος εξέφρασε χτες την άποψη ότι “η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του” και τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας: “Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας”, είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε ότι σέβεται “όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου”, όμως επεσήμανε ότι παρατηρεί “ότι κάποια από αυτά τα κόμματα της υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας διατηρούν ένα παλαιό είδος φοιτητικής ξεγνοιασιάς και μιας υπερβολικής και αδικαιολόγητης αυτοπεποίθησης που μπορεί να αποβεί επικίνδυνη”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βρισκόμαστε σε μια εποχή που “μας χρειάζεται μια ωριμότητα” και μια ικανότητα “διαχείρισης”, ενώ τόνισε ότι “δεν γνωρίζει καλύτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη” για τα παραπάνω.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com