Σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος από τη Μελισσών Έργο

by Times Newsroom

Μέσα από το ταξίδι των μελισσών και την παραγωγή των μελιών, με απόλυτο σεβασμό στη φύση και με την αμέριστη στήριξή σας, μεγαλώνουμε και επεκτεινόμαστε στο κόσμο της κοσμετολογίας.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη πρώτη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος της Μελισσών Έργο..

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα περιποίησης αποκλειστικά από αγνά υλικά από τη φύση, χωρίς δοκιμές σε ζώα και parabens.

Η Μελισσών Έργο αξιοποίησε τα πολύτιμα συστατικά που παράγουν οι μέλισσες και σε συνδυασμό με άλλα υλικά όπως, υαλουρονικο οξύ, αλόη, έλαια, χαβιάρι, έλαιο πορτοκαλιάς ,χαμομήλι κα. δημιουργήσαμε και σας συστήνουμε 7 προϊόντα που θα λατρέψετε.

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα, απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικά, έτοιμα να κάνουν τη διαδικασία περιποίησης του προσώπου και του σώματος σας τη πιο γλυκιά “ιεροτελεστία”.

ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ – BODY LOTION CECROPIA

Με υαλουρονικό οξύ μέλι, αλόη, Vitamin E και άλλα αγνά υλικά, που χαρίζουν λάμψη στο δέρμα και πλούσια ενυδάτωση, ενώ δρουν ενάντια στην αντιγήρανση.

Η δράση του είναι άμεση, ενυδατώνει και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας καθώς το μεθυστικό άρωμα του Κρίνου, σε μεταφέρει σε ένα ταξίδι χαλάρωσης και ευεξίας κάνοντας σε να νιώθεις “Βασίλισσα” ..

ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΛΑΜΨΗΣ – ILLUMINATING HYDRATING BOOSTER

Πολύ – Χρηστικό booster για αψεγάδιαστο & λαμπερό δέρμα.

PRIMER που λειαίνει την επιδερμίδα προετοιμάζοντας την ιδανικά για τα επόμενα βήματα μακιγιάζ.

Ο πολύτιμος αυτός ορός ενυδάτωσης και λάμψης, περιέχει διάφορα συστατικά που τον καθιστούν απαραίτητο για τη καθημερινή σας περιποίηση καθώς είναι εμπλουτισμένος με υαλουρονικό οξύ, το οποίο αναπαράγει τα κύτταρα του δέρματος και ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος. Σε συνδυασμό με το Κολλαγόνο και την Ελαστίνη βοηθούν στην ανάπλαση, αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ – ΙΝSΤΑΝΤ ΑΝΤΙ – ΑGING SERUM

Ορός βαθιάς επανόρθωσης με τα βασικά συστατικά της αντιγήρανσης.

To βασικό συστατικό της αντιγήρανσης καθώς το υαλουρονικό βοηθάει το δέρμα να ενυδατωθεί, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις ρυτίδες καθώς η ελαστίνη επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος.

Τέλος η μαύρη τρούφα που εμπεριέχεται στον ενισχυμένο ορό, εκτός από Superfood εχει φαρμακευτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 24h – MOISTURIZING HYALURONIC FACE CREAM

Κρέμα προσώπου με πλούσια 24ωρη ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία , δρα ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Τα κύρια συστατικά που περιέχει είναι μέλι Πορτοκαλιάς, το οποίο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και δίνει στο δέρμα την ελαστικότητα που του λείπει.

Επίσης το Jojoba, χρησιμοποιείται και σε λιπαρά δέρματα καθώς δεν μπλοκάρει τους πόρους του δέρματος. Τέλος, το ροδόνερο οδηγεί στην ενδυνάμωση και την αναγέννηση των κυττάρων. Τι καλύτερο από το άρωμα του που έχει την ιδιότητα να ηρεμεί και να αποβάλλει το αίσθημα άγχους.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ MATIΩΝ

Μεταξένια κρέμα ματιών με θεαματικά αποτελέσματα, που μειώνει τις ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική λάμψη.

To συστατικό που την κάνει ιδιαίτερη, ειναι το Κερί Μέλισσας, καθώς το φυσικό κερί είναι το δεύτερο σημαντικότερο μελισσοκομικό προιον.

Το θαυματουργό αυτό προϊόν της μέλισσας έχει αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες, που βοηθούν το δέρμα να αποκτήσει απαλή και ελαστική δομή.

Σε συνδυασμό με το υαλουρονικό τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τα βασικά της συστατικά είναι το υαλουρονικό και το Έλαιο πορτοκαλιάς το οποίο διεγείρει το κολλαγόνο, ΄΄Η τροφή του δέρματος΄΄ όπως την αποκαλούν, πλούσιο σε βιταμίνες και οξέα.. Θρέφει το δέρμα και αποτρέπει την δημιουργία πανάδων και δυσχρωμιών.

Επίσης, η αντιγηραντική κρέμα προσώπου της Μελισσών Έργο αναζωογονεί το δέρμα, και προσφέρει άμεση λάμψη. Δοκιμάστε τη και πείτε αντίο στη θαμπή επιδερμίδα .

Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος .

BLACK CAVIAR FACE SCRUB – ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΒΙΑΡΙ

Μια φόρμουλα ομορφιάς στο χέρι σου.

Η απολέπιση αναζωογονεί και αναδομεί το δέρμα και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα ενισχύει τη παραγωγή του κολλαγόνου και έτσι βοηθά το δέρμα να διατηρήσει τη νεανικότητα του.

Μεγάλο επίσης πλεονέκτημα μετά από την χρήση της Black Caviar Face Scrub είναι η αίσθηση φρεσκάδας και φυσικά το ορατά πιο φωτεινό και φρέσκο δέρμα .

IG: @melisson_ergo_

FB: Μελισσών Έργο

#crueltyfree #againstanimaltesting #naturelovers #selfcare

#skincarecommunity #selflove #healthylifestyle #facecare #bodycare #melissonergo #melissonergoskincare #bees #beeproducts #honey #greekproducers #newproducts

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com