Σφοδρή σύγκρουση Ανδρουλάκη – Βορίδη για υποκλοπές και Γάζα

Ανδρουλάκης: Η νωπή λαϊκή εντολή δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Βορίδης: Δεν έχω ξανακούσει μεγαλύτερη κουτσομπόλα

by Times Newsroom

Σφοδρή πολιτική  σύγκρουση μεταξύ του  Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη σημειώθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ανέβηκε στο βήμα και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση  για την υπόθεση των υποκλοπών αλλά και για τη θέση της χώρας στο Μεσανατολικό.

Ειδικά για το ζήτημα των υποκλοπών ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι είναι αδιανόητο να κατηγορείται ότι γνώριζε εκ των προτέρων την απόφαση της ΑΔΑΕ για πρόστιμο στην ΕΥΠ όταν υπήρχαν ήδη δημοσιεύματα έγκριτων δημοσιογράφων. Αντιπαρέβαλε μάλιστα τη δική του γνώση, με αυτή της κυβέρνησης, η οποία κατά τον Ανδρουλάκη διακινεί και υιοθετεί τα δηλητηριώδη κουτσομπολιά του διαδικτύου εναντίον του.  “Είδαμε και χθες το βράδυ ειδήσεις και μάθαμε ότι πρόσωπο σε εξέχουσα πολιτική θέση έστειλε 11 μηνύματα predator από τον προσωπικό του αριθμό σε ισάριθμα θύματα. Πιθανώς κάποια θύματα να είναι ανάμεσα σας. Εστάλησαν λέει τον Ιανουάριο. Το εορτολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας μας οδηγεί σε έναν Θανάση, ή Αντώνη ή Φώτη ή Γρηγόρη” είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Απαντώντας του ο Μάκης Βορίδης είπε χαρακτηριστικά: “Μεγαλύτερη κουτσομπόλα εδώ μέσα δεν έχω ακούσει. Κονιορτοποιηθήκατε χθες από τον πρωθυπουργό και νιώσατε την ανάγκη να έρθετε να ξαναπείτε τα ίδια. Με όσα λέτε εσείς προσβάλλετε την ανεξαρτησία των αρχών. Έχετε πάρει ολισθηρό δρόμο”.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com