Σκέρτσος: Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη «μέρα της μαρμότας»

Κοστολογημένα και ενταγμένα στο σχέδιο σταθερότητας που έχει υποβληθεί στους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι το πρόγραμμα της ΝΔ, τονίζει σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, που καλεί παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ να «σταματήσει τη μέρα της μαρμότας» και «να μην μας υπενθυμίζει τόσο συχνά πόσο αδιάβαστος αλλά και πόσο ανεπίδεκτος μαθήσεως είναι».

by Times Newsroom

Στη δήλωσή του, ο κ.Σκέρτσος σημειώνει: «Καταλαβαίνουμε πόσο τους έχει ενοχλήσει η προεκλογική αποκάλυψη της νέας επιχείρησης οικονομικής εξαπάτησης των πολιτών με το ακοστολόγητο πρόγραμμα των 83 δισ. ευρώ, όμως πάει πολύ να κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία για έλλειψη κοστολόγησης στο δικό μας πρόγραμμα.

Για ευκολία, τους παραπέμπουμε στην ανακοίνωσή μας της 3ης Ιουνίου όπου όλα τα ζητήματα που θέτουν έχουν ήδη απαντηθεί εκτενώς.

Εκεί αναφέρονται αναλυτικά με παραπομπές ανά σελίδα όλα τα μέτρα του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία και βεβαίως είναι ενταγμένα ως προς το δημοσιονομικό τους κόστος στο σχέδιο σταθερότητας 2023-2026 που έχει υποβληθεί στους ευρωπαικούς θεσμούς. Παρακαλούμε θερμά αυτή τη φορά να διαβάσουν την ανακοίνωση που επισυνάπτουμε:»*

Η ανακοίνωση της 3ης Ιουνίου του κ.Σκέρτσου ανέφερε τα εξής:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή