«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές Μανούσος και Δημητροκάλλης

Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών», γνωστοποίησαν οι βουλευτές Γιώργος Μανούσος και Γιάννης Δημητροκάλλης.

by Times Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους Σπαρτιάτες με την πρώτες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών μετά την παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης να είναι γεγονός.

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο κ. Μανούσος, βουλευτής Β’2 Δυτικού Τομέα Αττικής γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μανούσου: 

«Αξιότιμε κύριε Τασούλα, κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίας του προέδρου των Σπαρτιατών κυρίου Βασιλείου Στίγκα σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατων.

Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή είχε να κάνει με την πεποίθησή μου ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν θα αν έβρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταγγελίες  ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της.

Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπεια μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενοι σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του ανωτάτου ειδικού δικαστηρίου θα εκπληρώνω τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος βουλευτής τιμώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύτηκαν».

Εκτός ΚΟ και ο Δημητροκάλλης

Λίγη ώρα μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Μανούσου, τη δική του ανεξαρτητοποίηση ανακοίνωσε και ο βουλευτής Γ. Δημητροκάλλης.

Το περιεχόμενο της επιστολής του προς τον πρόεδρο της Βουλής ήταν σχεδόν όμοιο με αυτό του κ. Μανούσου καταγγέλλοντας τον Β. Στίγκα για ψεύδη.

Η Κ.Ο των Σπαρτιατών μένει πλέον με οκτώ βουλευτές και αρχίζει να πλησιάσει στη διακεκαυμένη ζώνη των 5 βουλευτών κάτω από τους οποίους η κοινοβουλευτική ομάδα θα πρέπει να διαλυθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com