Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Πρόεδρος της UEFA – Παίρνει πάνω του το μέλλον του ποδοσφαίρου ο Μητσοτάκης

Μητσοτάκης-Τσεφερίν: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

by Times Newsroom

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν στις 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή και την τέλεση του τελικού του Ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα στις Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Εξάλλου, μετά τη συνάντηση με τον επικεφαλής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ο κ. Μητσοτάκης έχει καλέσει στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου τους κ.κ. Μαρινάκη (Ολυμπιακός), Αλαφούζο (Παναθηναϊκός), Μελισσανίδη (ΑΕΚ) και Σαββίδη (ΠΑΟΚ) σε συνάντηση παρουσία του Τσεφέριν και των αρμόδιων υπουργών.

Από την πλευρά της, η UEFA έχει ζητήσει τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης από τις ελληνικές Αρχές και αξιολογώντας τον, θα αποφανθεί αν θα επιβάλλει κυρώσεις για τα όσα τραγικά έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com