Συνάντηση Δένδια με τον Κύπριο ομόλογό του – Κατέθεσε στεφάνι στα φυλακισμένα μνήματα

«Συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου καθώς και για περιφερειακά και διεθνή θέματα κοινού ενδιαφέροντος»

by Times Newsroom

Με τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου Μιχάλη Γιωργάλλα, συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του πρέσβη της Ελλάδας Ιωάννη Παπαμελετίου και του αρχηγού ΓΕΕΦ αντιστράτηγου Γεώργιου Τσιτσικώστα.

«Συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου καθώς και για περιφερειακά και διεθνή θέματα κοινού ενδιαφέροντος» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ ο κ. Δένδιας.

Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη και άλλα μέλη της πολιτικής ηγεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Δημοκρατίας και Αντίστασης, στο πάρκο του Προεδρικού Μεγάρου.

Κατάθεση στεφάνου στα Φυλακισμένα Μνήματα, τόπο και ιερό σύμβολο της θυσίας, όπου εκτελέσθηκαν και ετάφησαν ηρωομάρτυρες για την Ελευθερία της Κύπρου και κουβαλά επάνω του τις σελίδες του πιο ένδοξου βιβλίου της κυπριακής ιστορίας.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας, ο οποίος εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 63η επέτειο από την ανεξαρτησία της Κύπρου.

«Όπως γράφει και επιγραφή στον χώρο “Τ´ αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται”» καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Δένδιας.

«Στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, όπου κατέθεσα στέφανο στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, ανήμερα της επετείου των 63 ετών της Ανεξαρτησίας της Κύπρου» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο κ. Δένδιας.

«Παραμένουμε πιστά στο πλευρό των αδελφών μας Κυπρίων, με στόχο την επανένωση του νησιού και την αποκατάσταση της διεθνούς νομιμότητας» τονίζει ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com