ΣΥΡΙΖΑ: Και η επίθεση στα funds γύρισε μπούμερανγκ

Στην αυλαία της προεκλογικής περιόδου, άλλη μία επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή κατά του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Δημήτρη Μάντζου, για τη συμμετοχή του σε δίκη κατά δανειολήπτη ως εκπροσώπου fund, γυρίζει μπούμερανγκ για το κόμμα του κ. Τσίπρα.

by Times Newsroom

Οπως ξεκίνησε η υπόθεση της Ροδόπης για την προώθηση της υποψηφιότητας του Φερχάτ Οζκιούρ από το τουρκικό προξενείο, δηλαδή από εσωκομματικές καταγγελίες, έτσι και στην υπόθεση Μάντζου, ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα και δικηγόρος, Νίκος Πάπουτσας, κατηγορεί για πολιτική υποκρισία τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, Γιάννη Σαρακιώτη.

Με ανάρτησή του στο Facebook o κ. Πάπουτσας κατηγορεί τον Γιάννη Σαρακιώτη ότι ενώ ο ίδιος «λυσσομανά» κατά των funds, ο αδελφός του ως συμβολαιογράφος «πραγματοποιεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς». Μάλιστα ο κ. Πάπουτσας αναφέρει με την ανάρτησή του και τις σχετικές δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, τονίζοντας ότι ο βουλευτής Σαρακιώτης διατηρεί την ίδια επαγγελματική έδρα με τον αδερφό του στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., να λυσσομανάς κατά των FUNDS που παίρνουν άδικα τα σπίτια του κόσμου με τους πλειστηριασμούς και ο αδελφός σου, ο οποίος είναι συμβολαιογράφος και με τον οποίο διατηρείται την ίδια επαγγελματική έδρα στην Αταλάντη, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ υπέρ των FUNDS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, που εσύ κατακεραυνώνεις με την πολιτική σου;;; EINAI NOMIMO. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΙΚΟ;;; Για του λόγου το αληθές, οι δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Σημειώνεται ότι ο κ. Νίκος Πάπουτσας ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου και αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος στις δεύτερες εκλογές. Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και με ανάρτησή του από την επομένη του πρώτου γύρου των εκλογών 2023, άφηνε αιχμές προς την Κουμουνδούρου για «το απογοητευτικό αποτέλεσμα της κάλπης» και υπογράμμιζε με νόημα ότι «ελπίζει το κόμμα να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Σε αυτό το κλίμα, στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση για την επόμενη ημέρα, αν και όλοι, προφανώς, αναμένουν το αυριανό εκλογικό αποτέλεσμα. Οχι τόσο για το μέγεθος της διαφοράς από τη Ν.Δ. (αυτή πλέον την έχουν… χωνέψει σχεδόν όλοι) αλλά για τρία άλλα στοιχεία: Πρώτον, για το αν η Ν.Δ. θα πετύχει την ισχυρή αυτοδυναμία που έχει βάλει στόχο. Δεύτερον, για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να έχει το «2» μπροστά από το εκλογικό του ποσοστό. Τρίτον, για το ποια θα είναι η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο κ. Τσίπρας πάντως, όπου βρεθεί και όπου σταθεί το τελευταίο διάστημα δηλώνει παρών και μάχιμος για την επόμενη ημέρα, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που έχει ήδη ξεκινήσει και στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις εσωκομματικές κατευθύνσεις ότι πρώτο του μέλημα αύριο το βράδυ δεν θα είναι η παραίτηση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com