ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορίες ότι παραιτείται ο Όθων Ηλιόπουλος – Βουλευτής η Πόπη Τσαπανίδου

Νέες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Όθωνας Ηλιόπουλος έχει παραιτηθεί από το αξίωμα του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

by Times Newsroom

Τη θέση του θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου, ως πρώτη επιλαχούσα.

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος (σ.σ. πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ) είχε επικαλεστεί τον φόρτο εργασίας που είχε. «Τρέχω μια κλινική, τρέχω ένα εργαστήριο, έχουμε πάρα πολύ μεγάλες κλινικές επιτυχίες τελευταία, δουλεύω με τους αποδήμους πάρα πολύ, προσπαθώ να είμαι στη Βουλή και πηγαινοέρχομαι. Υπάρχει ένα φόρτος εργασίας, νομίζω που κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα δημιουργήσει το ερώτημα τι κρατάω τι αφήνω και όσο περνά ο καιρός συμμετέχω κατά κάποιο τρόπο περισσότερο στις στελεχικές λειτουργίες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Όθωνας Ηλιόπουλος, ανοίγοντας επί της ουσίας την πόρτα για την παραίτηση από τη βουλευτική του έδρα.

Η Πόπη Τσαπανίδου, που διατέλεσε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εθνικές εκλογές, φέρεται να είχε συζητήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη ακόμη και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές. Αλλά τώρα θα είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com