Τέξας: Ο Κυβερνήτης προειδοποιεί τους μετανάστες να μην διασχίζουν ποτάμια- Είναι γεμάτα αλιγάτορες- «Δική σας ευθύνη»

Ο κυβερνήτης της πολιτείας του Τέξας των ΗΠΑ, Γκρεγκ Άμποτ έχει προειδοποιήσει τους μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στην πολιτεία του ότι εάν οι συνοριοφύλακες δεν τους σταματήσουν, οι αλιγάτορες μπορούν!

by Times Newsroom

Ο κυβερνήτης του Τέξας δημοσίευσε ανησυχητικά πλάνα από έναν αλιγάτορα 15 ποδιών να λιάζεται στο Rio Grande στο Eagle Pass, το οποίο ήταν ένα καίριο σημείο για το κύμα μεταναστών που κατευθύνονται προς τις ΗΠΑ.

Χιλιάδες αλιγάτορες πιστεύεται ότι ζουν στον ποταμό που ελίσσεται για εκατοντάδες μίλια μεταξύ του Τέξας και του Μεξικού και είναι ήδη ένα θανατηφόρο εμπόδιο για όσους προσπαθούν να περάσουν.

Το βίντεο γυρίστηκε από έναν κάτοικο του Eagle Pass και συγκέντρωσε περισσότερα από 8.000 likes όταν αναδημοσιεύτηκε από τον κυβερνήτη την Κυριακή.

«Οι αλιγάτορες βρίσκονται στο Ρίο Γκράντε», έγραψε. «Υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες αναρτημένες σε ορισμένους τομείς. Πέρνα με δική σου ευθύνη ».

Περίπου 130.000 διελεύσεις των νότιων συνόρων καταγράφηκαν τον Απρίλιο, χαμηλότερα από το ιστορικό υψηλό των 302.000 τον Δεκέμβριο.

Οι διελεύσεις στο Τέξας έχουν μειωθεί στο μισό καθώς τα καρτέλ λαθρεμπορίου στρέφουν την προσοχή τους στην Αριζόνα και το Νέο Μεξικό και ο Άμποτ χαιρέτισε τα στοιχεία ως δικαίωση της Επιχείρησης Lone Star, της σκληροπυρηνικής προσπάθειάς του να ενισχύσει την ασφάλεια των συνόρων στην πολιτεία.

«Το Τέξας εντάχθηκε για να κάνει τη δουλειά του Προέδρου Μπάιντεν: να εξασφαλίσει τα σύνορά μας», έγραψε στο Twitter την Παρασκευή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com