Θάνος Πλεύρης: «Αντιεμβολιαστές» ξανά έξω από το σπίτι του Υπουργού Υγείας

Το γνωστοποίησε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Τwitter

by Times Newsroom

Νέα διαδήλωση «αντιεμβολιαστών» έξω από το σπίτι του καταγγέλει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Σε ανάρτησή του στο Τwitter αναφέρει: «Δυστυχώς και σήμερα στόχος των αντιεμβολιαστών το σπίτι μου και η οικογένεια μου».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Θάνος Πλεύρης γίνεται στόχος των αντιεμβολιαστών καθώς και τη Δευτέρα στις 27 Ιουνίου σε tweet του έκανε λόγο για στοχοποίηση της οικογένειάς του και τόνισε ότι αναμένει την «αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο».

«Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και «Διαδηλώνουν» εναντίον της οικογένειας μου. Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο».

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε τότε ανακοίνωση με την οποία τόνιζε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να καταδικάσουν την «στοχοποίηση» της οικογένειας του Θάνου Πλεύρη. Λίγες ώρες αργότερα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Οποιαδήποτε τέτοια πράξη είναι απαράδεκτη».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή