Τουρκία: «Παραιτήσου όπως ο Τσίπρας!», είπε ο Ερντογάν στον Κιλιτσντάρογλου

Το παράδειγμα της Ελλάδας αποτέλεσε έμπνευση για τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όταν εκείνος θέλησε να κλιμακώσει την επιθετική του ρητορική εις βάρος των πολιτικών του αντιπάλων.

by Times Newsroom

Ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Τουρκία, ο πρόεδρος Ερντογάν, απευθυνόμενος στον ηγέτη του αντιπολιτευόμενου κόμματος CHP, Κεμαλ Κιλιτσντάρογλου, τον κάλεσε να παραιτηθεί «όπως έκανε ο Τσίπρας!»

«Κοίτα, στην Ελλάδα ο Τσίπρας έχασε τις εκλογές. Τι έκανε; Τα παράτησε», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας σε τελετή εγκαινίων στην Αργυρούπολη του Πόντου.

«Ο Τσίπρας στην Ελλάδα ήταν τόσο ευαίσθητος σε αυτό το θέμα, αλλά για εσένα αυτό δεν υπάρχει. Εσύ έχασες από εμάς, όχι μία, αλλά όλες τις εκλογές, αλλά χωρίς ντροπή, χωρίς αναστολή παραμένεις στη θέση σου», συνέχισε ο Ερντογάν για τον Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος μετά την πρόσφατη ήττα του στις προεδρικές εκλογές της Τουρκίας, είχε δηλώσει πως «δεν θα δαμάσει τη βούλησή μας ένας ολιγάρχης».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com