Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Φως στο μυστήριο- Αυτός ήταν ο διαβόητος δολοφόνος;

Σε ό,τι αφορά τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα, το μυστήριο που άφησε πίσω του ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης είναι ένα από τα πιο διάσημα. Όμως, μια γυναίκα είναι πεπεισμένη ότι βρήκε τον δολοφόνο.

by Times Newsroom

Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης ήταν ένας κατά συρροή δολοφόνος που δολοφόνησε τουλάχιστον πέντε γυναίκες οι οποίες εργάζονταν ως ιερόδουλες στο East End του Λονδίνου το 1888. Ποτέ δεν αναγνωρίστηκε ούτε συνελήφθη.

Τώρα, σε ένα viral βίντεο του TikTok, η Kiki Schirr (@schirrgenius) μοιράστηκε τη θεωρία της για το ποιος ήταν ο διαβόητος δολοφόνος και όλα βασίζονται σε έναν διάσημο πίνακα.

Το μακροσκελές κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 13 εκατομμύρια φορές, ξεκινά με τον Schirr να λέει: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης σκότωνε γυναίκες, ειδικά αυτές που πιθανότατα πέρασε για γυναίκες της νύχτας».

Στη συνέχεια, εξηγεί γιατί πιστεύει ότι ο Γάλλος ζωγράφος Edgar Degas ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα εγκλήματα.

Η Schirr ισχυρίστηκε ότι την εποχή των δολοφονιών, ο Degas είχε αρχίσει να «μισεί πραγματικά τις γυναίκες».

Εξήγησε: «Ήταν πάντα λίγο μισογυνιστής, αλλά εξευτελιζόταν σε έναν φρικτό, απαίσιο, μισάνθρωπο ενός ατόμου που οι άνθρωποι δεν ήθελαν να είναι κοντά τους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο Ντεγκά ήταν «πλούσιος, καλά συνδεδεμένος και ζούσε στο Παρίσι, που ήταν σε μικρή απόσταση με το τρένο από το Λονδίνο όπου έγιναν οι δολοφονίες».

Ο καλλιτέχνης ήταν προφανώς γνωστό ότι ταξίδευε συχνά μεταξύ των δύο πόλεων και μπορούσε εύκολα να κάνει το ταξίδι για να διαπράξει τους φόνους.

Είναι ενδιαφέρον ότι στο απόγειο των δολοφονιών του Τζακ του Αντεροβγάλτη, ο Ντεγκά καταγράφεται να κάνει ένα ταξίδι στη Νότια Γαλλία.

Και η Kiki αποκάλυψε πως συμπέρανε ότι ο διάσημος ζωγράφος ήταν ο δολοφόνος. «Είχε εμμονή να ζωγραφίζει μπαλαρίνες. Πολλές από τις μπαλαρίνες ήταν και ιερόδουλες. Στα έργα του υπήρχαν σκοτεινές σκιές στο βάθος, που αντιπροσωπεύουν τους άντρες που προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού μαζί τους.

Κοιτάξτε πόσοι από τους πίνακές του εστιάζονται στο σώμα της γυναίκας και δεν έχουν πρόσωπο. Κοιτάξτε όλα τα παστέλ του, όπου η πιο σκοτεινή γραμμή στη γυναίκα είναι η γραμμή που κόβεται στον λαιμό της. Κι αυτός ο καλλιτέχνης κατάφερε να ξεφύγει;».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com