Βασιλιάς Κάρολος: Ανοίγει το κάστρο Μπαλμόραλ- Εκνευρισμένοι οι Βρετανοί- Ακριβό το εισιτήριο

Ο Βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να ανοίξει το κάστρο Μπαλμόραλ πρώτη φορά στο κοινό- Ήταν η αγαπημένη κατοικία της μητέρας του, Ελισάβετ, και είναι ο χώρος που πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

by Times Newsroom

Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν σε μέρη του Κάστρου Μπαλμόραλ που χρησιμοποιεί η βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι.

Το κάστρο Balmoral, που βρίσκεται στα υψίπεδα της Σκωτίας, πιστεύεται ευρέως ότι ήταν η αγαπημένη κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και εκεί περνούσε τα περισσότερα καλοκαίρια της.

Οι ξεναγήσεις «στο εσωτερικό του κάστρου», οι οποίες θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε μέρη του κτηρίου που χρησιμοποιούνται από τη βασιλική οικογένεια, θα είναι πλέον διαθέσιμες μεταξύ 1ης Ιουλίου και 4ης Αυγούστου, με κάθε ομάδα να περιορίζεται σε 10 άτομα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 100 λίρες Αγγλίας, δηλαδή 116 ευρώ ή 150 λίρες Αγγλίας ή 175 ευρώ με το απογευματινό τσάι, περιορίζονται σε 40 εισιτήρια ανά ημέρα και η ζήτηση είναι μεγάλη.

Οι περιοδείες θα τελειώσουν πριν ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα φτάσουν στο κάστρο Μπαλμόραλ σύμφωνα με το Skynews, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Aberdeenshire.

Ο ιστότοπος Balmoral Castle αναφέρει ότι οι περιηγήσεις είναι οι πρώτες του είδους τους από τότε που ολοκληρώθηκε το κτίριο το 1855.

Οι προηγούμενες περιηγήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν, επικεντρώθηκαν στους κήπους και στους κήπους με πρόσβαση στο κάστρο περιορισμένη στην αίθουσα χορού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com