Βασιλιάς Κάρολος: Πολύ επιθετικός ο καρκίνος που αντιμετωπίζει – Ο Γουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής

Ο Βασιλιάς Κάρολος δίνει την μάχη του με τον καρκίνο, ωστόσο σύμφωνα με βασιλικό συγγραφέα, η κατάστασή του είναι «αρκετά πιο σοβαρή» από όσο πίστευαν αρχικά οι γιατροί.

by Times Newsroom

Μιλώντας στην Mirror, ο Τομ Γουίν, ειδήμων στα θέματα του Μπάκιγχαμ και συγγραφέας, ανέφερε πως οι γιατροί πίστευαν πως ο καρκίνος δεν ήταν τόσο επιθετικός ωστόσο διαψεύστηκαν. Συγκεκριμένα, ο μονάρχης, σύμφωνα πάντα με τον Τομ Γουίν, ήδη προετοιμάζει τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα Ουίλιαμ για διάδοχό του, ωστόσο αυτό κρατείται επτασφράγιστο μυστικό από τον δευτερότοκο γιο του, πρίγκιπα Χάρι.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο Γουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής

«Ο Κάρολος γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του. Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής. Ο Κάρολος ελπίζει να παραμείνει σε μια σχετικά καλή κατάσταση, ώστε να δώσει το στέμμα κοντά στα μέσα των 80 ετών του. Ωστόσο, ίσως ξεκινήσουν νωρίτερα οι διαδικασίες αυτές πολύ νωρίτερα καθώς η μορφή καρκίνου του είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επιθετική από όσο πίστευαν οι γιατροί αρχικά», ανέφερε ο Γουίν.

Ο σχεδιασμός της διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να συμμετέχει σε αυτόν για τον απλούστατο λόγο ότι, αν νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ότι τον προσβάλλουν ή ότι δεν του δίνουν αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης, γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης ότι «κανείς δεν εμπιστεύεται τον δούκα του Σάσεξ, Χάρι, καθώς στις συνεντεύξεις που δίνει για τη βασιλική οικογένεια είναι όλες υπό μορφή κριτικής, όπως και η βιογραφία του».

Ο βασιλιάς Κάρολος χαιρετίζει την αποφασιστικότητα και τη δύναμη του ουκρανικού λαού

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος ΙΙΙ να δίνει τον δικό του αγώνα για την υγεία του ωστόσο σήμερα απέτισε φόρο τιμής στην “αποφασιστικότητα και τη δύναμη του ουκρανικού λαού” σε ένα μήνυμα για τον εορτασμό της δεύτερης επετείου της εισβολής της Ρωσίας, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Η αποφασιστικότητα και η δύναμη του ουκρανικού λαού συνεχίζουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης, καθώς η απρόκλητη επίθεση στη γη, τις ζωές και τα μέσα διαβίωσής του εισέρχεται σε ένα τρίτο τραγικό έτος», είπε ο βασιλιάς χαιρετίζοντας την υποστήριξη που παρέχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες δυτικές χώρες προς το Κίεβο.

«Παρά τη γιγαντιαία δοκιμασία και τον πόνο που τους προκλήθηκε, οι Ουκρανοί συνεχίζουν να επιδεικνύουν τον ηρωισμό με τον οποίο ο κόσμος τους συνδέει τόσο στενά», πρόσθεσε ο 75χρονος Κάρολος, ο οποίος σπανίως εκφράζεται για διεθνή ζητήματα.

«Αυτή είναι η πραγματική τους αξία, μπροστά σε μια απερίγραπτη επιθετικότητα», πρόσθεσε ο Κάρολος, αναφερόμενος στις συναντήσεις του με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τη σύζυγό του ή με στρατιώτες που έχουν εκπαιδευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Βρίσκομαι ολόψυχα δίπλα σε όλους όσοι επηρεάστηκαν (από τη σύγκρουση) και είναι στις σκέψεις και τις προσευχές μου», πρόσθεσε.

Ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες ότι πάσχει από καρκίνο και αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή για άγνωστο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, παράλληλα όμως συνεχίζοντας να εκτελεί κάποιες από τις επίσημες διοικητικές υποχρεώσεις του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com