Βασιλιάς Κάρολος: Viral η τρύπια του κάλτσα από επίσκεψη σε τζαμί

Ένα μικρό...ατύχημα που δεν πέρασε, βέβαια, απαρατήρητο είχε ο Βρετανός βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος επισκέφθηκε την Τετάρτη (8/2) την περιοχή Brick Lane του ανατολικού Λονδίνου. Πρόκειται για μία περιοχή όπου μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι και ως εκ τούτου φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά τζαμιά σε όλη τη βρετανική πρωτεύουσα.

by Times Newsroom

Ο βασιλιάς Κάρολος, ντυμένος με ένα κομψό μαύρο παλτό και συνοδευόμενος από τη βασιλική σύζυγο Καμίλα, ντυμένη στα λευκά, προχώρησαν στον σημαιοστολισμένο κεντρικό δρόμο της συνοικίας, ενώ μέλη του πλήθους τους έραιναν με πέταλα λουλουδιών.

Η πλειονότητα των μουσουλμάνων του Brick Lane έλκουν την καταγωγή τους από το Μπαγκλαντές και είχαν φορέσει τις επίσημες, παραδοσιακές τους στολές, για να υποδεχθούν το βασιλικό ζεύγος με μεγαλοπρέπεια.

Η πομπή κατέληγε στο ιστορικό τζαμί της περιοχής. Ακολουθώντας τους θρησκευτικούς κανόνες, η Καμίλα τύλιξε ένα μαντήλι γύρω από το κεφάλι της, ενώ ο βασιλιάς, ως είθισται, έβγαλε τα παπούτσια του για να μπει στον χώρο…αποκαλύπτοντας κάτι που κανείς δεν θα περίμενε από έναν βασιλιά: Μια μεγάλη τρύπα στη δεξιά του κάλτσα!

Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος, το ατυχηματάκι του μπορεί να περνούσε απαρατήρητο, αλλά, καθώς πρόκειται για τον βασιλιά των Βρετανών, ο Κάρολος «συνελήφθη» από τον φακό κάποιου φωτορεπόρτερ, να φορά την τρύπια του κάλτσα. Η εικόνα έκανε τον γύρο των ΜΜΕ και του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας δεκάδες αντιδράσεις και σχόλια. «Ευτυχώς που η Ελισάβετ δε ζει, για να δει αυτό το θέαμα!», έγραφε ένας χρήστης, σε έξαλλη κατάσταση. Κάποιοι από τους σχολιαστές υπέθεσαν ότι ο βασιλιάς το έκανε…επίτηδες, για να δείξει ότι είναι «ένας από εμάς», ενώ άλλοι το εξέλαβαν ως «πλήρη έλλειψη σεβασμού» από μεριάς του. «Αν μη τι άλλο, ο Κάρολος έχει λεφτά να πάρει κάλτσες. Αυτό που έκανε είναι απαξιωτικό», είπαν, με τους πιο καχύποπτους να απαντούν: «Μπα, σιγά μην ήξερε ότι θα έπρεπε να βγάλει παπούτσια».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com