Βόμβα από τον εκπρόσωπο Τύπου του Βαρουφάκη: «Οι πολιτικές μας μπορεί να κλείσουν τις τράπεζες»

Σαν... κινούμενες βόμβες πλησιάζουν προς τις εκλογές οι αποκαλύψεις για την κυβέρνηση «ηττημένων». Το σκάνδαλο Γεωργούλη απειλεί τη συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η πολυφωνία για το χρόνο κατά τον οποίο γνώριζαν κορυφαία στελέχη τις φήμες για τη «δράση» του ευρωβουλευτή πληθαίνουν και παράλληλα δοκιμάζει τις αντοχές στη σχέση της Κουμουνδούρου με το ΠΑΣΟΚ.

by Times Newsroom

Στο κλίμα αυτό έρχεται να προστεθεί νέα «ρουκέτα» από το ΜέΡΑ25, που μιλά ανοιχτά, χωρίς αστερίσκους, για μια οικονομική πολιτική που είναι πιθανό να οδηγήσει σε κλείσιμο των τραπεζών!

Το είπε ξεκάθαρα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Ερικ Μιλτιάδης Εντμαν, περιγράφοντας ως επιδίωξη του κόμματός του «κάποιες αυτονόητες πολιτικές», οι οποίες, όπως είπε, «μπορούν να έρθουν σε αντίθεση με τα προστάγματα των Βρυξελλών».

Μιλώντας στο Μega, ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη περιέγραψε ένα σκηνικό κυβέρνησης συνεργασίας μετά τις εκλογές με συμμετοχή του ΜέΡΑ25, λέγοντας πως δεν είναι αντίθετοι γενικά με τις κυβερνήσεις συνεργασίας, την ώρα μάλιστα που κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλούν ευθέως για ενδεχόμενο «προοδευτικής κυβέρνησης» στην οποία θα συμμετέχει, πλην του ΠΑΣΟΚ, και το ΜέΡΑ25, ακόμα και στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ βγει δεύτερο κόμμα. Σε ερώτηση εάν οι πολιτικές του ΜέΡΑ25 μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στο κλείσιμο των τραπεζών, απάντησε: «Υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Για αυτό θα είμαστε προετοιμασμένοι». Μέχρι χθες το βράδυ, κανείς δεν διέψευσε τη θέση που εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, επιβεβαιώνοντας με τη σιωπή τις προθέσεις του επικεφαλής του κόμματος.

Νέες αποκαλύψεις για την καταγγελία

Ο ΣΥΡΙΖΑ στροβιλίζεται στη δίνη της υπόθεσης του Αλέξη Γεωργούλη. Με φόντο τις καταιγιστικές εξελίξεις και την αμηχανία της Κουμουνδούρου, ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου αποκάλυψε χθες στον ΣΚΑΪ ότι γνώριζε το όνομα της καταγγέλλουσας, προσθέτοντας ότι δεν το έδωσε πουθενά.

«Το όνομα της καταγγέλλουσας εγώ το γνώριζα από τις υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου», δήλωσε και μετά από ερώτηση για το πώς το έμαθε είπε «έχω άκρες». «Κάνατε ρεπορτάζ;» ρωτήθηκε ξανά ο Στέλιος Κούλογλου και απάντησε «βεβαίως».

«Δεν έγινε καμία διαρροή από εμένα, το γνώριζα από το μεσημέρι της Δευτέρας, η ιστοσελίδα που έχω ιδρύσει δεν έγραψε κάτι», πρόσθεσε ο κ. Κούλογλου.

Οσον αφορά τον Αλέξη Γεωργούλη, είπε, επίσης, ότι «κυκλοφορούσαν παλαιότερα φήμες, δεν είχα ασχοληθεί καθόλου», συμπληρώνοντας ότι «ο Παπαδημούλης σωστά τον κάλεσε το 2022».

Σημείωσε, μάλιστα, ότι «για τον Γεωργούλη, που ήταν επί 20 χρόνια ηθοποιός, δεν υπήρχε τίποτα. Τον ρωτάς και σου απαντά δεν τρέχει τίποτα. Ρωτάς και τις υπηρεσίες και δεν σου λένε κάτι. Δεν έχουμε ντετέκτιβ. Καλείς τον τύπο για τον οποίο υπάρχουν οι φήμες και τον ρωτάς “έχουμε τίποτα;”. Το ψάχνεις σημαίνει τον ρωτάς, πας στις υπηρεσίες ρωτάς. Αν έχεις όχι και από τους δύο, τι άλλο να κάνεις;».

Ερωτηθείς για την καταγγελία περί βιασμού και σωματικής βλάβης, είπε ότι «αν ισχύουν, μου προκαλούν απέχθεια και πολύ μεγάλη εντύπωση».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com