Ξέθαψε την νεκρή του μάνα και «συγκατοικούσαν» για 13 ολόκληρα χρόνια

Στην Πολωνία σοκ προκαλεί η περίπτωση ενός 76χρονου άνδρα, ο οποίος ξέθαψε την νεκρή του μητέρα, την έβαλε στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση και ζούσε έτσι μαζί της, για 13 ολόκληρα χρόνια.

by Times Newsroom

Ο άνδρας μουμιοποίησε την μητέρα του, προκειμένου να την κρατά κοντά του κατ’ αυτό τον τρόπο. Κάποια στιγμή, ο εν διαστάσει κουνιάδος του 76χρονου αντιλήφθηκε το τι συνέβαινε και κάλεσε ασθενοφόρο, αμφιβάλλοντας για την πνευματική κατάσταση του ηλικιωμένου, ο οποίος, συν τοις άλλοις, περιφερόταν «σαν τρελός» στον κήπο όταν έφθασε ο κουνιάδος του. Όταν οι διασώστες έφθασαν, δεν ήταν προετοιμασμένοι για το αποτρόπαιο θέαμα που θα αντικρίζανε…το θέαμα της μουμιοποιημένης νεκρής, να «βλέπει» τηλεόραση στο σαλόνι.

Για μια και πλέον δεκαετία, ο 76χρονος Mαριάν Λ. φέρεται να καθόταν δίπλα της, μιλώντας στο μουμιοποιημένο πτώμα της μητέρας του, ενώ προσπαθούσε ακόμη και να την ταΐσει καθώς έβλεπαν τηλεόραση «μαζί»… Οι ντόπιοι λένε ότι γνωρίζουν πολύ λίγα για τον συνταξιούχο, περιγράφοντάς τον ως μοναχικό που απέφευγε την επαφή με τους ανθρώπους. Τον αποκαλούσαν μάλιστα «βαμπίρ», καθώς πολλοί δεν ήξεραν το όνομά του.

Πριν τον απομακρύνουν από το σπίτι του, ο 76χρονος είπε στους διασώστες ότι έπρεπε να αποχαιρετήσει την μητέρα του, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Fakt.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Małgorzata Koniarska είπε: «Λάβαμε μια αναφορά σε σχέση με την αποκάλυψη της σορού από ένα μέλος της οικογένειας του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Οι αστυνομικοί πήγαν στο οδό Ρογκοζίνα στο Ράντλιν. Στο τμήμα του σπιτιού που ανήκει σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ανακαλύφθηκε μουμιοποιημένο πτώμα».

Η μητέρα του Μαριάν πέθανε τον Ιανουάριο του 2010 και διαπιστώθηκε ότι ο τάφος της παραμένει άδειος. «Ο άνδρας είναι πιθανόν να ξέθαψε το σώμα της μητέρας αμέσως μετά την ταφή του και στη συνέχεια το μουμιοποίησε και το πτώμα παρέμεινε σε αυτό το σπίτι από το 2010».

Θεωρείται ότι ο Μαριάν Λ. που ζει μόλις 300 μέτρα από το νεκροταφείο μπορεί να πήρε το πτώμα στο σπίτι με το ποδήλατό του. Ο επικεφαλής της εισαγγελικής αρχής πρόσθεσε: «Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας πρέπει να χρησιμοποίησε κάποια χημικά για να μουμιοποιήσει το πτώμα. Η μυρωδιά της ναφθαλίνης ήταν αισθητή».

Παρόλο που η αρχική ανακάλυψη έγινε τον Φεβρουάριο, η είδηση αναφέρθηκε μόλις τώρα, αφού ο ύποπτος κατηγορήθηκε για βεβήλωση πτώματος. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γείτονές του δεν γνώριζαν καν το όνομά του. «Έφευγε πάντα από το σπίτι τη νύχτα, έπαιρνε το ποδήλατό του και πήγαινε στο άγνωστο», ανέφερε ένας εξ αυτών.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com