ΥΠΕΞ για Μπελέρη: Στόχος των αλβανικών αρχών να του στερήσουν το αξίωμα του δημάρχου

Ανακοίνωση σχετικά με απόρριψη του αιτήματος εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη για παροχή ειδικής άδειας εξόδου προκειμένου να παραβρεθεί και να ορκισθεί στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με αυτή « στόχος των αλβανικών Αρχών είναι να του στερήσουν, δίχως τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση και χωρίς καν να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, το αξίωμα του Δημάρχου».

«Ούσα υποψήφια για ένταξη στην ευρωπαϊκή οικογένεια, η Αλβανία θα πρέπει να σέβεται το κράτος δίκαιου και το τεκμήριο της αθωότητας» καταλήξει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Απορρίφθηκε σήμερα η αίτηση του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρεντυ Μπελέρη, να λάβει ειδική άδεια, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει αύριο στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και να ορκισθεί και να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

Η απόρριψη αυτή καταδεικνύει πλέον, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι στόχος των αλβανικών Αρχών είναι να του στερήσουν, δίχως τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση και χωρίς καν να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, το αξίωμα του Δημάρχου, στο οποίο τον εξέλεξαν με δημοκρατικές διαδικασίες οι πολίτες της περιοχής.

Ούσα υποψήφια για ένταξη στην ευρωπαϊκή οικογένεια, η Αλβανία θα πρέπει να σέβεται το κράτος δίκαιου και το τεκμήριο της αθωότητας».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com