Υπόθεση Ανδρέα Γεωργίου: Η κυβέρνηση αποσύρει την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

H ελληνική κυβέρνηση προχωρά στην απόσυρση της αίτησης που είχε κατατεθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, για την επανεξέταση της απόφασης που δικαίωνε τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

by Times Newsroom

Σχετική ανακοίνωση αναμένεται από το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση επανεξέτασης κατατέθηκε στις 8 Ιουνίου, όσο δηλαδή ασκούσε τα καθήκοντά της η υπηρεσιακή κυβέρνηση χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους υπηρεσιακούς υπουργούς.

Πύρα για την υπόθεση δέχτηκε και ο εν ενεργεία υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, που με ανάρτησή του στο Twitter ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη. «Μεγάλη βιασύνη από κάποιους, φίλους και μη, για πικρόχολα εναντίον μου σχόλια, για μια υπογραφή μου που δεν υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει».

Μόλις ενημερώθηκε για την υπόθεση η κυβέρνηση Μητσοτάκη, το Μέγαρο Μαξίμου κίνησε αμέσως τις διαδικασίες για ακύρωση του αιτήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com