Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας στερείται σοβαρότητας και κατανόησης των συνθηκών

Σχολιάζοντας την κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης με αιχμή την ακρίβεια και τις ενεργειακές ανατιμήσεις.

by Times Newsroom

Για «εθνικά και κοινωνικά επικίνδυνη επιμονή στη μικροπολιτική αντιμετώπιση κορυφαίων ζητημάτων» κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονομου, σχολιάζονταςτην κριτική του Αλ. Τσίπρα κατά της κυβέρνησης με αιχμή την ακρίβεια και τις ενεργειακές ανατιμήσεις.

Όπως σημείωσε ο κ. Οικονόμου, «είτε ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται το διεθνές περιβάλλον, είτε συνειδητά ψευδολογεί όπως το συνηθίζει, το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Τσίπρας στερείται όλων των πολιτικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται από τις κρίσιμες περιστάσεις: σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κατανόηση των συνθηκών».

«Ως συνήθως, μιλά για ευθύνη φερόμενος ανεύθυνα και καιροσκοπικά» πρόσθεσε. Διαβεβαίωσε τέλος πως «η κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε εθνική και ευρωπαϊκή δυνατότητα, αντιστέκεται κατά το μέγιστο δυνατόν στην πίεση των διεθνών κρίσεων, υπερασπιζόμενη τα εθνικά δίκαια, την κοινωνία των πολιτών και την οικονομία. Με πολύπλευρες πρωτοβουλίες και με διαρκή ενίσχυση όσων δοκιμάζονται περισσότερο».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com