Κιλιτσντάρογλου: Η τουρκική κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για τα νησιά που στρατιωτικοποιεί η Ελλάδα

Προκλητικές δηλώσεις από τον υποψήφιο πρόεδρο της ς Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος έθεσε ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης των ελληνικών νησιών.

by Times Newsroom

«Η τουρκική κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για τα νησιά που στρατικωποιεί η Ελλάδα» λέει ο Κιλιτσντάρογλου σε βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του, όπου αναφέρει:

«Εδώ, έφτασαν στο σημείο, την άμυνα και τον στρατό του λαού να τα κάνουν όργανο της προεκλογικής τους προπαγάνδας. Εσείς έχετε ξαναδεί ποτέ τέτοια εκλογική προπαγάνδα; Έχετε ποτέ ξαναδεί να έχει χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο η αμυντική μας βιομηχανία;

Πρέπει όμως να προσθέσω κάτι: Αυτοί που συνέχεια μας συκοφαντούν, έχουν κάνει τίποτα για τα νησιά που στρατιωτικοποιεί η Ελλάδα; Όλα είναι αρλούμπες, αγαπητέ μου λαέ. Όλα είναι ψέματα. Αλλά κάντε λίγη υπομονή, το κράτος θα ξαναγίνει κράτος και όλα τα κόμματα θα ξέρουν τα όρια τους».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com