Άγης Τάτσης: Στο ΣΥΡΙΖΑ διακινούσαν κείμενο για ανταλλακτικά νομίσματα

Τις συζητήσεις που γινόντουσαν σε νομαρχιακές του ΣΥΡΙΖΑ και στις οποίες διακινούσαν χαρτιά που ανέφεραν για ανταλλακτικά νομίσματα, κατήγγειλε ο Άγης Τάτσης σε χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη.

by Times Newsroom

«Έχω μπροστά μου κείμενο που διακινούσαν σε νομαρχιακές στο οποίο μιλούσαν για τοπικά ανταλλακτικά δίκτυα, για ανταλλακτικά νομίσματα» είπε χαρακτηριστικά ο Άγης Τάτσης, κάνοντας λόγο για φράξια εντός του κόμματος.

Ο κ. Τάτσης είχε αφήσει αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook. Όπως υποστηρίζει μεταξύ άλλων, «στον ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε και λειτουργεί μία φράξια, η οποία μοναδική στόχευση έχει την καθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην λογική ενός «καθαρού κόμματος» της δήθεν ριζοσπαστικής αριστεράς, η οποία σε κάθε προσπάθεια του κόμματος για ανάκαμψη, φρόντιζε με δημόσιες παρεμβάσεις στελεχών της να την ακυρώνει. Ακυρώνοντας παράλληλα και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Χθες, αυτή η φράξια πέτυχε το στόχο της».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com