Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση επιχειρεί ξανά να καθυστερήσει την έρευνα της ΑΔΑΕ για το ρόλο της ΕΥΠ στις υποκλοπές

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης με έκτακτη παρέμβαση του στη Βουλή κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί ξανά να καθυστερήσει την έρευνα της ΑΔΑΕ για το ρόλο της ΕΥΠ στην υπόθεση των υποκλοπών.

by Times Newsroom

Ο κ.Ανδρουλάκης συγκεκριμένα κατήγγειλε κυβερνητική μεθόδευση σύμφωνα με την οποία την παραμονή της συνεδρίασης της Ολομέλεια της ΑΔΑΕ ,την Παρασκευή, όπου ο Πρόεδρος της εισηγείται πρόστιμο 100.000 ευρώ στην ΕΥΠ γιατί δεν συνεργάστηκε και δεν παρέδωσε τον φάκελο για την παρακολούθησή του, σπεύδει αύριο Πέμπτη να αλλάξει ορισμένα μέλη της στη διαδικασία της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι είναι μιά ακόμη σύμπτωση στην αλυσίδα των συμπτώσεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ υποστήριξε: «Η κυβέρνηση το κάνει για να μην αποκαλυφθούν οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη και μελών του οικογενειακού του περιβάλλοντος»..

Ο κ, Ανδρουλάκης πρόσθεσε ότι ” η Δημοκρατία , οι θεσμοί και το κράτος Δικαίου δεν μπορεί να περιφρουρηθούν από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη».

Κατέληξε λέγοντας ότι είναι επικίνδυνοι για τους θεσμούς και θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό, ενώ τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι η παράταξη που προασπίζεται τους δημοκρατική τάξη στη χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com