Αντώναρος: Μια ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε έλεγχο στο παρασκήνιο

«Έχουν συμπληρωθεί περίπου επτά εβδομάδες από την εκλογή Κασσελάκη και από την πρώτη μέρα υπήρχαν υπερβολικές αντιδράσεις, ξεκίνησε η πολιτική αμφισβήτηση», δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο Ευάγγελος Αντώναρος

by Times Newsroom

«Θα περίμενα να μετρούν τα λόγια τους αυτοί που αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τις διαγραφές ο ίδιος απάντησε: «Kαλά έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης και τους παρέπεμψε με το ερώτημα της διαγραφής»

«Άνθρωποι στο παρασκήνιο ασκούσαν περισσότερο έλεγχο και επιρροή πολιτικά από όσο τους αναλογούσε. Μιλάμε για 1300 ανθρώπους ενώ είναι 170.000 μέλη. Έχουμε να κάνουμε με μία αμφισβήτηση με υπερβολικούς όρους. Αυτά τα άτομα είχαν μάθει να κάνουν κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως περιφρόνηση προς τους 150.000 που πήγαν να ψηφίσουν. Χίλιοι άνθρωποι αμφισβητούν την άποψη των 150.000; Αυτό είναι δημοκρατικό;», αναρωτήθηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε σχετικά με όσα έχουν ακουστεί για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Αν κάποιος μου έλεγε ότι είμαι φυτευτός θα είχα προσφύγει στη δικαιοσύνη, αυτά τα λόγια δείχνουν μία απελπισία για μένα».

«Όσοι έχουν υπογράψει αποτελούν το 1% των μελών, δεν μπορούν οι 150.000 να σέρνονται από τα θέλω τους. Περίμεναν από την πρώτη ημέρα να ξεδιπλώσει το πρόγραμμά του ο Kασσελάκης, αυτό γίνεται σιγά σιγά» .

Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του κ. Γιώργου Σταθάκη ο ίδιος απάντησε: «O καθένας κρίνεται από αυτά που λέει, εμένα ονομαστικά με έβαλε στην τάση των εισελθόντων, δεν έκρυψα ότι ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή αλλά προσβάλλομαι όταν κάποιος προσπαθεί να μου βάλει την στάμπα του Δεξιού, εγώ πιστεύω ότι η Αριστερά έχει προσφέρει, αλλά η ”αριστερίλα” με ενοχλεί, κάνουν τις ιδέες τους επάγγελμα».

«Η προσπάθεια να συνδέσουν δύο πρόσωπα και να δημιουργήσουν ένα δίδυμο παραγνωρίζει το γεγονός ότι υπάρχει ο Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη , η Θεοδώρα Τζακρη , ο Γιώργος Τσίπρας και η κ. Αυγέρη», είπε για την σχέση του Παύλου Πολάκη και του Στέφανου Κασσελάκη ενώ παράλληλα πρόσθεσε:

«Πιο συχνά από όλους αντιδρά ο υποφαινόμενος, εγώ διεκδικώ καμία θέση υπαρχηγού; Ασφαλώς και όχι, επομένως δεν είναι η πυκνότητα των δημόσιων τοποθετήσεων αυτή που καθορίζει την επιρροή. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει έλεγχο των πραγμάτων».

Ερωτηθείς για την στάση του κ. Κασσελάκη να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη και την αιχμηρή δήλωση ο ίδιος είπε πως « Και εγώ θα προχωρούσα στην ίδια δήλωση, είχα πει ότι ”ο Σημίτης είναι ο αρχιερέας της διαπλοκής”, ο Σημίτης κάλυπτε άλλους που έκαναν ύποπτες συναλλαγές δια της παρουσίας του και έλεγε το γνωστό ”να πάνε στα δικαστήρια”».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή