Απόστολος Γκλέτσος: «Ο λαός έπαθε ομαδική παράκρουση στις εκλογές – Στηρίζω Τσίπρα»

Για «ομαδική παράκρουση» του ελληνικού λαού έκανε λόγο ο Απόστολος Γκλέτσος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εθνικών εκλογών, ενώ υπογράμμισε, παράλληλα, τη δική του αμέριστη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

by Times Newsroom

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνετρίβη. Συνετρίβη ο ελληνικός λαός, ξεγελάστηκε και έπαθε μία ομαδική παράκρουση. Δεν ψηφίστηκε η ΝΔ αλλά η πολιτική Μητσοτάκη και μίας παρέας ανθρώπων που εμένα με τρομάζει», δήλωσε συγκεκριμένα ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Σίγουρα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να γίνουν καλύτερα, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι. ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει. Ο Τσίπρας είναι εκεί. Ενδεχομένως επειδή αυτά που έρχονται είναι ‘’Αρμαγεδδών’’, τον Τσίπρα τον φύλαξε ο Θεός», είπε στην συνέχεια χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, κατά το οποίο ο ίδιος ανέκραξε «Να’ τος ο πρωθυπουργός» σε προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Γκλέτσος δήλωσε:

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι που κάνω κάτι απερίσκεπτα. Είμαι με τον Τσίπρα γιατί τον πιστεύω. Τώρα τον πιστεύω ακόμα περισσότερο γιατί κατάλαβα ότι δεν είναι διαπλεκόμενος. Μπορεί η πτώση του να έχει αντίκτυπο και στις περιφερειακές εκλογές, θα θέσω όμως, υποψηφιότητα ό,τι και να γίνει».

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ακόμη πως, επειδή έχει τη δική του αυτοδιοικητική ταυτότητα, θεωρεί ότι ο κόσμος της Στερεάς Ελλάδας θα τον εμπιστευτεί στις περιφερειακές εκλογές.

«Αν ο κόσμος στις περιφερειακές εκλογές δεν με ψηφίζει, θα συνεχίσω τη ζωή μου. Εγώ βοσκός και αγρότης γεννήθηκα και βοσκός θα πεθάνω. Τηλεόραση κάνω για βιοποριστικούς λόγους και επειδή είναι μία τέχνη που αγαπώ», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com