Αυστραλία: Αδέρφια ξανασμίγουν μετά από 45 χρόνια

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που δύο αδέρφια ξαναβρέθηκαν τελικά μετά από 45 χρόνια ζωής σε αντίθετες πλευρές του πλανήτη.

by Times Newsroom

Ο Tony Beckett, 69 ετών, και η Mary Dunstan, 72, είδαν για τελευταία φορά ο ένας τον άλλον το 1979 πριν ο Dunstan μετακομίσει στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

Το ζευγάρι επανενώθηκε συναισθηματικά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Νόριτς μετά από 45 χρόνια στις 16 Απριλίου.

Ο Beckett, από το Cantley του Norfolk, είπε: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχε περάσει τόσος καιρός».

«Περάσαμε υπέροχα παιδικά χρόνια και ήμασταν πολύ δεμένοι.

«Ο πατέρας μας ήταν βοσκός στο αγρόκτημα, η Μαίρη εκπαιδεύτηκε ως νοσοκόμα στο παλιό Norfolk and Norwich και εγώ ήμουν τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο St Andrews στο Thorpe».

Μετά τον θάνατο του συζύγου της Ντάνσταν το 2021 και της συζύγου του Μπέκετ το 2023, τα αδέρφια ήξεραν ότι έπρεπε να επανενωθούν σύντομα.

Ο Ντάνσταν «άρχισε να μαζεύει τις πένες» για να πάρει την 22ωρη πτήση της επιστροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο και έφτασε πριν από δύο εβδομάδες.

Είπε: «Φύγαμε καθώς πιστεύαμε ότι θα είχαμε μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά μας στην Αυστραλία και δεν κάναμε λάθος.

«Όλα τα παιδιά μας τα κατάφεραν καλά – δεν έχουμε τύψεις.

«Αλλά μου έχει λείψει πολύ η οικογένειά μου, ειδικά ο Τόνι, καθώς ήμασταν οι πιο κοντινοί από τα αδέρφια όσον αφορά την ηλικία. Πολεμούσαμε σαν γάτες και σκυλιά, αλλά ήμασταν όλοι πολύ κοντά».

Η τελευταία φορά που η Ντάνσταν επισκέφτηκε τη γενέτειρά τους ήταν τον Οκτώβριο του 1979, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, Σαμ που τη συνόδευσε στο φετινό ταξίδι της επιστροφής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com