Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Νέος δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας – Έκανε την ανατροπή απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη

Ανατροπή στα αποτελέσματα του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων καθώς ο Χάρης Δούκας επικράτησε του Κώστα Μπακογιάννη με ποσοστό 55,88% και καταμετρημένο το 87% των ψήφων.

by Times Newsroom

Υπενυμίζεται ότι ο κ. Δούκας συγκέντρωσε 14,19% στον α’ γύρο έναντι 41,35% του Κώστα Μπακογιάννη. Ωστόσο, με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την συνάντησή του με τον Κ. Ζαχαριάδη, ο Χάρης Δούκας κατήγαγε μια μεγάλη νίκη συγκεντρώνοντας το 55,88% (55.046 ψήφους) και 26 έδρες έναντι 44,12% του Κ. Μπακογιάννη που πήρε 43.465 και εκλέγει 8 έδρες ως τώρα.

Ποιος είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων 

Ο Χάρης Δούκας, γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα, είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και Καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής και Διοίκησης στη Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στο 2% των περισσότερο διαδραστικών επιστημόνων όλων των ειδικοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση τις αξιολογήσεις του Harvard.

Σε ότι αφορά στην πολιτική του διαδρομή ο Χάρης Δoύκας έχει διατελέσει Γραμματέας του Τομέα Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας τον περασμένο Αύγουστο, με τον συνδυασμό «Αθήνα Τώρα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com