Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα, υπέφερα 3 χρόνια, δεν άντεχα άλλο» – Όσα αποκάλυψε στους γονείς της η 38χρονη που σκότωσε τον 43χρονο

Το γεγονός ότι... λυτρώθηκε αποκάλυψε στους γονείς της η 38χρονη που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 43χρονο ξυλουργό.

by Times Newsroom

Τη φράση «λυτρώθηκα, υπέφερα τρία χρόνια, κατηγορούμαι για πράγματα που είναι ανυπόστατα δεν άντεχα άλλο» είπε στον πατέρα της η 38χρονη που σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό στη Χαλκίδα χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερα στοιχεία για το ακριβώς εννοεί με τη φράση αυτή.

Η δεύτερη κουβέντα της, όπως μετέφερε ο πατέρας της στο Star, ήταν «να μας ζητήσει συγγνώμη που μας έμπλεξε ως γονείς».

Ειδικά για την τελευταία αυτή τριετία ο πατέρας της 38χρονης μετέφερε ότι «είχαμε διαπιστώσει στο σπίτι της πράγματα που δεν μας άρεσαν. Ακαταστασίες, σπασμένα τζάμια, πόρτα χτυπημένη, το τελευταίο 6μηνο έκλειναν τα παράθυρα για να μην υπάρχει οπτική, το τηλέφωνο δεν το σήκωνε».

Όπως είπε «μέσα στο διάστημα αυτό μας ενημέρωσε 2-3 φορές για διαζύγιο και άλλες τόσες φορές ήταν που ήρθε στο σπίτι και μας έλεγε ότι δεν θα μείνει άλλο εκεί. Και οι οι δύο υπέφεραν από κάτι και αυτό ήταν μια παρέμβαση κάποιου τρίτου». Ο πατέρας της 38χρονης δράστιδος είπε ακόμα ότι κάποια στιγμή ο σύζυγός της και γαμπρός του, του είχε πει τη φράση «αυτόν τον άνθρωπο αν δεν είχε παιδιά εγώ θα τον σκότωνα μου».

«Πιστεύω ότι είχε σκοπό να τον τρομοκρατήσει. Έμαθα ότι είχε ζητήσει μια συνδρομή να τον δείρει κάποιος άλλος» συμπλήρωσε ο πατέρας της 38χρονης.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και όσα είπε η μητέρα της 38χρονης, η οποία μετέφερε, επίσης, στο Star ότι «η κουβέντα της ήταν “αισθάνομαι λυτρωμένη, γιατί δεν άντεχα να αποδεικνύω τόσα χρόνια πράγματα που δεν έχω κάνει. Να προσπαθώ να απολογούμαι για πράγματα που δεν έχω κάνει”».

Χαλκίδα: Ο 43χρονος που μαχαιρώθηκε είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα

Ενα αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα και ένα παρελθόν παρενοχλήσεων και απειλών φαίνεται ότι οδήγησαν στο σοκαριστικό έγκλημα της Χαλκίδας το πρωί του Σαββάτου. Ο 43χρονος άνδρας που δέχτηκε τις θανάσιμες μαχαιριές από την 39χρονη πριν από περίπου δύο χρόνια είχε προσεγγίσει δικηγόρο θέλοντας να λάβει μέτρα, καθώς δεχόταν συχνές οχλήσεις και απειλές από τη μετέπειτα δολοφόνο του. Τότε, με παρέμβαση του συζύγου της 39χρονης, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα, είχε αποφευχθεί η υποβολή ένδικων μέσων, προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση. Οι παρενοχλήσεις όμως ουδέποτε σταμάτησαν και τελικά οδήγησαν στο μοιραίο ξέσπασμα του Σαββάτου.

«Ελάτε γρήγορα, σκοτώνουν τον άνδρα μου», φέρεται να είπε σε κατάσταση σοκ στους αστυνομικούς η σύζυγος του 43χρονου, βλέποντας από το μπαλκόνι του σπιτιού τη δολοφονία του άνδρα της. Ολα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν το θύμα βγήκε από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, με σκοπό να μεταβεί στη δουλειά του. Η 39χρονη, που είχε στήσει καρτέρι, τον ακολούθησε και με ένα μαχαίρι τον χτύπησε πισώπλατα με αποτέλεσμα να καταλήξει αιμόφυρτος στο έδαφος. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου σε εμβρυακή στάση, με το μαχαίρι καρφωμένο στην ωμοπλάτη. Δίπλα του βρισκόταν με τα ρούχα της ματωμένα η 39χρονη, η οποία οδηγήθηκε στο Τμήμα. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στον τόπο της δολοφονικής επίθεσης απλά διαπίστωσε το θάνατο του άνδρα.

«Παρακολουθείται από ψυχίατρο»

«Δεν ήταν σε καλή κατάσταση να μιλήσει… μόνο η ίδια ξέρει και περιμένουμε να μας το πει. Το τελευταίο τρίμηνο παρακολουθείται από ψυχίατρο», ανέφερε ο δικηγόρος της 39χρονης, η οποία το πρωί της Κυριακής βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. «Πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη ενέργεια που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια», ανέφερε από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, απαντώντας στους ισχυρισμούς για ψυχολογικά προβλήματα της 39χρονης. «Δεν υπήρχε ερωτικός δεσμός μεταξύ θύτη και θύματος», σημείωσε ο δικηγόρος, τονίζοντας ότι ο 43χρονος είχε ενημερώσει για τις παρενοχλήσεις τόσο τη γυναίκα του όσο και τον άνδρα της 39χρονης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com