Δημοσκόπηση: Απογοητευμένοι οι ψηφοφόροι από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ – Λένε «ναι» σε συνεργασία Κεντροαριστεράς

Το δεύτερο μέρος της έρευνας της Opinion Poll

by Times Newsroom

Με ποσοστά 80,5% οι ψηφοφόροι τάσσονται υπέρ μιας συνεργασίας των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Action 24.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης και σε ερώτηση «Πώς θα βλέπατε τη συνεργασία δυνάμεων της Κεντροαριστεράς», οι πολίτες απαντούν σε ποσοστό 62,4% θετικά, και το 18,1% μάλλον θετικά. Το 9,3% απαντά αρνητικά και το 6,9% μάλλον αρνητικά.

Στον βαθμό ικανοποίησης από την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, τα ποσοστά είναι απογοητευτικά για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συγκεντρώνει μόλις 1,6% θετικές και 5,8% μάλλον θετικές γνώμες. Το 74% απαντά πως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο και το 16,1% πως είναι «λίγο».

Στο ίδιο ερώτημα ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει κάτω από τη βάση και στους δικούς του ψηφοφόρους. Μόλις 6,1% δηλώνει πολύ ικανοποιημένο και 15,5% «αρκετά». Αντίθετα «λίγο» δηλώνει το 29,1% και «καθόλου» το 48%.

Τα αποτελέσματα δεν είναι καλύτερα ούτε για το ΠΑΣΟΚ. Στον γενικό βαθμό ικανοποίησης από την αντιπολιτευτική του τακτική, η απάντηση «πολύ» λαμβάνει μόλις 2,6% ενώ το «αρκετά» 5,9%«Καθόλου» απαντά το 62,6% και «λίγο» το 26,1%.

Σε ό,τι αφορά στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, το 6,1% απαντά «πολύ» και το 12,2% «αρκετά». Το 52% «λίγο» και το 27,6% «καθόλου».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή