Δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: 50 συλλήψεις και προσαγωγές κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα της Δευτέρας μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση της δολοφονίας από ναυτική φωτοβολίδα του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη σε επεισόδια έξω από το γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη.

by Times Newsroom

Τέσσερις μήνες μετά τα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη οι αρχές συγκέντρωσαν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να προχωρήσουν και σε νέες συλλήψεις ατόμων που είχαν εμπλοκή στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα  πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν εφόδους σε σπίτια στην περιοχή της Δυτικής Αττικής προκειμένου να πιάσουν άτομα τα οποία εμπλέκονται στα επεισόδια εκείνης της βραδιάς. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 50 συλλήψεις και προσαγωγές.

Στόχος της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας ήταν ο εντοπισμός και ηθικών αυτουργών στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού. Θυμίζουμε πως για την τον θάνατο του αστυνομικού των ΜΑΤ ήδη ένας 18χρονος έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί. Είχε παραδεχτεί ότι είχε ρίξει φωτοβολίδα προς την μεριά όπου βρισκόταν ο αστυνομικός.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα για να τους αποδοθούν κατηγορίες.

Ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για 20 ημέρες, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com