Ερευνητής του Αλτσχάιμερ αποκαλύπτει 3 «λάθη» στον καφέ που έχουν αρνητική επίδραση στον εγκέφαλο

Ο καφές έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Αλλά συνηθισμένα λάθη κατά την προετοιμασία του μπορεί να οδηγήσουν σε περισσότερο κακό παρά καλό.

by Times Newsroom
Ένας νευροεπιστήμονας και ερευνητής του Αλτσχάιμερ περιγράφει τρία πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε με το αγαπημένο σας ρόφημα.Πρόσφατα, ένας ειδικός σε θέματα υγείας στάθηκε στην κατανάλωση καφέ με άδειο στομάχι. Τώρα που έχουμε καλύτερες γνώσεις γύρω από με την ατελείωτη συζήτηση, ήρθε η ώρα να εξαλείψουμε τα κοινά λάθη που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία.

Ο Δρ. Robert Love είναι νευροεπιστήμονας, ερευνητής και εκπαιδευτικός με περισσότερους από 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε τηλεοπτικά δίκτυα και περιοδικά, ενώ ηγείται μιας ερευνητικής ομάδας που ερευνά ένα νέο φάρμακο του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για να βοηθήσει στην αναστροφή του Αλτσχάιμερ και άλλων μορφών άνοιας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com