Ευρωεκλογές 2024-Βασίλης Κασσελάκης: Σάλος με τη δήλωσή του – «Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των ψηφοφόρων των Σπαρτιατών»

Σε αντίθετη γραμμή με τον Στέφανο Κασσελάκη βρέθηκε ο ξάδελφος του και υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Κασσελάκης όσον αφορά τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών.

by Times Newsroom

Ο Βασίλης Κασσελάκης, μιλώντας στο Kontra, επεσήμανε ότι οι ψήφοι τους είναι ευπρόσδεκτες και μάλιστα, στηλίτευσε τις προσπάθειές να τεθούν εκτός νόμου τέτοια πολιτικά μορφώματα, χαρακτηρίζοντας τα ακροδεξιά… κινήματα.

Βασίλης Κασσελάκης: «Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι»

«Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούνε να τις απαγορεύσουνε. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας χθες στο Ώρα Ελλάδος και στο OPEN δήλωσε ότι οι ψηφοφόροι των Σπαρτιατών δεν είναι ευπρόσδεκτοι, θέτοντας ταυτόχρονα ένα διαχωριστικό μεταξύ των αξιών των δύο πολιτικών χώρων.

«Σας λέω πολύ ξεκάθαρα πως η άκρα δεξιά, οι νεοναζί, δεν έχουν κανένα ρόλο, καμία επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι άκρως αντίθετοι με τις αξίες μας. Εμείς είμαστε η κοινωνία που στην ιστορία έχει παλέψει ενάντια στον φασισμό και δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τίποτα. Άλλοι είναι αυτοί που παρακολουθούν νεοναζί στους σταθμούς των τρένων με όπλα και δεν κάνουν τίποτα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com