Φθιώτιδα: Δείτε τη στιγμή που ο 56χρονος βουτά στη θάλασσα για να σώσει την 64χρονη

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία όταν μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής που έκανε μπάνιο άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή.

by Times Newsroom

Τότε 56χρονος συγχωριανός της βούτηξε προκειμένου να της προσφέρει βοήθεια, όμως δεν τα κατάφερε και πνίγηκαν μαζί. Μάλιστα, το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, φέρεται να δείχνει την προσπάθεια του άνδρα να σώσει τη γυναίκα.

Φθιώτιδα: Το άγνωστο παρελθόν των θυμάτων του διπλού πνιγμού, στις Ράχες, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Μια απίστευτη ιστορία κρύβεται πίσω από τη διπλή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα όταν δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό, συγκλονίζοντας τόσο την τοπική κοινωνία, όσο και όσους ενημερώθηκαν για την ανθρώπινη κίνηση γεμάτη αλτρουισμό του 56χρονου που έσπευσε να σώσει την γυναίκα.

Φθιώτιδα: Το άγνωστο και σκληρό παρελθόν των δύο θυμάτων

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ο 56χρονος άνδρας είχε  Είχε δολοφονήσει ένα κοριτσάκι 16 ετών, το οποίο προσπαθησε να βιάσει και όταν εκεί αντιστάθηκε το χτύπησε στο κεφάλι με μια ζαρτινιέρα. Καταδικάστηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε μετά από 20 περίπου χρόνια. Από το τότε διέμενε στις Ράχες με τους γονείς του, χωρίς να έχει και πολλές παρέες. Μάλιστα όπως λένε σπάνια έκανε και μπάνιο στη θάλασσα. Τραγικό όμως ήταν και το παρελθόν της άτυχης γυναίκας από τη Φθιώτιδα που βίωνε το δικό της δράμα, καθώς πριν από περίπου δέκα χρόνια είχε χάσει την κόρη της σε δυστύχημα.

Φθιώτιδα: Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 56χρονος άνδρας είδε γύρω στις 10:30 μια γυναίκα να καλεί από τη θάλασσα σε βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή. Συγκεκριμένα, την  ώρα που η 65χρονη γυναίκα καλούσε σε βοήθεια, ο 56χρονος βρίσκονταν σε μια καφετέρια του λιμανιού κι έσπευσε να την βοηθήσει.

Τότε 56χρονος χωρίς να διστάσει ούτε ένα λεπτό  έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στο νερό προκειμένου να της προσφέρει βοήθεια. Δυστυχώς, όμως, η ζωή είχε προδιαγράψει το τέλος των δύο ανθρώπων και τόσο ο άνδρας, όσο και η άτυχη γυναίκα πνίγηκαν.

Στο σημείο έφτασε ιδιωτικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του 50χρονου, αλλά και τη σορό της γυναίκας που βρέθηκαν μαζί μέσα στο νερό.

Να σημειωθεί πως το  Λιμεναρχείο Στυλίδας ερευνά την υπόθεση του πνιγμού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com