Φθιώτιδα: Επίθεση αρκούδας σε βοσκό – Τον τραυμάτισε σοβαρά

Ο βοσκός αναζητούσε ένα από τα ζώα του κοντά στη στάνη, ακολουθώντας τα σκυλιά του που γαύγιζαν ασταμάτητα κοντά σε μια πηγή στη Μακρακώμη.

by Times Newsroom

Ασυνήθιστο περιστατικό με επίθεση αρκούδας και τραυματισμό βοσκού, καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20/09 στην περιοχή «Άγιοι Απόστολοι» της ορεινής Κοινότητας Μερκάδας του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 63χρονος βοσκός αναζητούσε ένα από τα ζώα του κοντά στη στάνη, ακολουθώντας τα σκυλιά του που γαύγιζαν ασταμάτητα κοντά σε μια πηγή στη Μακρακώμη.

Σε εκείνο το σημείο γύρω στις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με τον ίδιο, δέχτηκε την επίθεση από την αρκούδα που τον τραυμάτισε αρκετά σοβαρά στο πρόσωπο πριν τραπεί σε φυγή πιθανότατα από τα σκυλιά που είχε μαζί του.

Η σύζυγός του κι άλλοι κυνηγοί που βρισκόντουσαν στην περιοχή (Τετάρτη επιτρέπεται το κυνήγι αγριόχοιρου) φρόντισαν για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com