Γεωργιάδης για τον Δήμο Χαλανδρίου: Έτσι και ασκήσουμε κριτική στους εκλεκτούς της Αριστεράς είμαστε εκβιαστές

Ο υπουργός Εργασίας απαντά με ανάρτησή του στις επικρίσεις που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις του για τον Δήμο Χαλανδρίου

by Times Newsroom

Στις επικρίσεις που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις του για τον Δήμο Χαλανδρίου στις οποίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι σε περίπτωση επανεκλογής του Σίμου Ρούσου στο Χαλάνδρι, θα υπάρξει απώλεια των Πόρων, απαντά με ανάρτησή του ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη:

Για αρκετούς αυτές οι δηλώσεις ερμηνεύθηκαν ως «εκβιασμός», ενώ από την αρχή ο υπουργός έκανε λόγο για «διαστρέβλωση δήλωσης». Με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών», το οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο υπουργός Εργασίας συνδέει κονδύλια του ΕΣΠΑ με την ψήφο στις αυριανές εκλογές, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά:

«Εδώ ζούμε απίστευτα πράγματα πλέον. Έτσι και ασκήσουμε την οποιουδήποτε είδους κριτική στους εκλεκτούς της Αριστεράς είμαστε εκβιαστές. Λέω εγω για το Χαλάνδρι, ότι ο εκεί Δήμαρχος δεν έκανε τίποτε για να εξασφαλίσει επιπλέον πόρους από την Κυβέρνηση και άρα εάν επανεκλεγεί τότε θα χαθούν πολλές ευκαιρίες για το Χαλάνδρι το ερμηνεύουν ως «εκβιασμό να του κόψουμε τα χρήματα» ποια; Αυτά που δεν ζητάει διότι δεν μπορεί; Έχουμε κάνει ποτέ εμείς τέτοιου είδους διάκριση; Λέω: «εάν χάσουμε θα του κάνουμε την ζωή δύσκολη αυτή τη φορά» δηλ θα έχουμε και ηττηθέντες αλλά με μεγάλο ποσοστό ισχυρή αντιπολίτευση στον Δήμο. Το ερμηνεύουν: «εκβιάζει ο Άδωνις κλπ» λες και η αντιπολίτευση οφείλει να διευκολύνει την συμπολίτευση…και αυτά τα λένε οι δημιουργοί του συνθήματος «ή εμείς ή αυτοί»….την απάντηση θα την πάρουν από τον λαό την Κυριακή στις κάλπες κύριοι της».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com