Γκιουλέκας: Στο ευρωκοινοβούλιο ψήφισαν εναντίον της Ελλάδας ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, είναι ντροπή

«Το έχετε ξαναδεί αυτό πουθενά;»

by Times Newsroom

Κατά των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν στο ευρωκοινοβούλιο κατά της Ελλάδας τάχθηκε την Πέμπτη (8/2) μέσω συνέντευξής της του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. «Είναι ντροπή» τόνισε.

Αναφερόμενος στο ψήφισμα που πέρασε από το Ευρωκοινοβούλιο και καταδικάζει την Ελλάδα για τα ζητήματα κράτους δικαίου και ελευθερίας του Τύπου μιλώντας στο Open ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας είπε χαρακτηριστικά: «Η καταδίκη στην οποία ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, εναντίον της Ελλάδας, είναι ντροπή».

«Έλληνες ευρωβουλευτές να ψηφίζουν εναντίων της Ελλάδας, το έχετε ξαναδεί αυτό πουθενά;» διερωτήθηκε.

«Η Ευρωπαϊκή επιτροπή το 2023 έβγαλα την ετησία έκθεση της για την Ελλάδα που λέει ότι στα θέματα του κράτους δικαίου η Ελλάδα κάνει σοβαρότατες μεταρρυθμίσεις έχει προχωρήσει πολύ μπροστά» συμπλήρωσε και κλείνοντας δήλωσε: «Το Ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα έρχεται και λέει ότι η Ελλάδα κάνει άλματα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή