Google: απόλυση 28 υπαλλήλων- Πήραν μέρος σε καθιστική διαμαρτυρία κατά του Ισραήλ

Η Google προχώρησε σε απόλυση 28 υπαλλήλων λόγω της συμμετοχής τους σε 10ωρη καθιστική διαμαρτυρία στα γραφεία τους στη Νέα Υόρκη και στο Sunnyvale της Καλιφόρνια, για να διαμαρτυρηθούν για τους επιχειρηματικούς δεσμούς της εταιρείας με την κυβέρνηση του Ισραήλ, σύμφωνα με το The Post.

by Times Newsroom

Οι φιλοπαλαιστίνιοι υπάλληλοι – που είχαν φορέσει παραδοσιακές αραβικές μαντίλες καθώς εισέβαλαν και κατέλαβαν το γραφείο ενός ανώτατου στελέχους στην Καλιφόρνια την Τρίτη – απολύθηκαν αργά την Τετάρτη μετά από εσωτερική έρευνα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος παγκόσμιας ασφάλειας της Google, Κρις Ράκοου, σε σημείωμα της εταιρείας. .

«Κατέλαβαν χώρους γραφείων, παραβίασαν την περιουσία μας και εμπόδισαν φυσικά την εργασία άλλων υπαλλήλων της Google», έγραψε ο Rackow στο σημείωμα που έλαβε η The Post. «Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη, εξαιρετικά ενοχλητική και έκανε τους συναδέλφους να αισθάνονται ότι απειλούνται».

Στη Νέα Υόρκη, διαδηλωτές είχαν καταλάβει τον 10ο όροφο των γραφείων της Google στο τμήμα Chelsea του Μανχάταν, ως μέρος μιας διαμαρτυρίας που επεκτάθηκε και στα γραφεία της εταιρείας στο Σιάτλ για αυτό που αποκαλούσε «No Tech for Genocide Day of Action».

«Τέτοια συμπεριφορά δεν έχει θέση στο χώρο εργασίας μας και δεν θα την ανεχτούμε», έγραψε ο Rackow. «Παραβιάζει σαφώς πολλαπλές πολιτικές που πρέπει να τηρούν όλοι οι εργαζόμενοι – συμπεριλαμβανομένου του κώδικα δεοντολογίας και της πολιτικής μας για την παρενόχληση, τις διακρίσεις, τα αντίποινα, τα πρότυπα συμπεριφοράς και τις ανησυχίες στο χώρο εργασίας».

Ο Rackow πρόσθεσε ότι η εταιρεία « λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη και θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τις μακροχρόνιες πολιτικές μας για να αναλάβουμε δράση κατά της διασπαστικής συμπεριφοράς – έως και τον τερματισμό».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com