Η Αναγνωστοπούλου καρφώνει Πολάκη: Για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο

«Όταν ένα κλίμα είναι πολωμένο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί βγαίνουμε και πολώνουμε 100 φορές παραπάνω;»

by Times Newsroom

Με μία αιχμηρή τοποθέτηση η Σία Αναγνωστοπούλου απάντησε στο κείμενο του Παύλου Πολάκη για τον Γιώργο Σταθάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά «για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης».

«Έγραψε ένα πολιτικό κείμενο, τα κείμενα αυτά μπορεί να είναι και σκληρά σε τέτοιες στιγμές, δεν είναι προσωπικό κείμενο δεν είναι υβριστικό. Η απάντηση του Πολάκη δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο».

«Όλοι οι άνθρωποι ειδικά όταν είμαστε στην πολιτική μπορεί να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε κάτι, να μην είμαστε όμως σε θέσεις που θέλει άλλα χαρακτηριστικά και αυτό αφορά τον Πολάκη. Έχει τον αψύ χαρακτήρα, έχει προσφέρει στο κόμμα και την κυβέρνηση. Για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης», ενώ στην κριτική της περιέλαβε και την Θεοδώρα Τζάκρη μετά τις δηλώσεις ότι «θα είναι πολιτική αυτοκτονία να μη γίνουν οι διαγραφές».

«Όταν ένα κλίμα είναι πολωμένο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί βγαίνουμε και πολώνουμε 100 φορές παραπάνω; Τι είμαστε εσωτερικοί εχθροί; Τι είναι αυτή η τοξικότητα; Πού ειναι η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη;» αναρωτήθηκε η Σία Αναγνωστοπούλου.

«Συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις είχαμε πάντα σε πολιτικό επίπεδο όχι στο προσωπικό. Όταν οι αντιπραθέσεις καταντάνε να είναι προσωπικές και στο ύφος του εσωτερικού εχθρού δύσκολα επουλώνονται. Αν είναι πολιτικού χαρακτήρα επουλώνονται και γρήγορα. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να επουλώσουμε αυτό το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί» πρόσθεσε η πρώην υπουργός στο AtticaTV.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή