Η κουνιάδα του Σκουρλέτη καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για εκδικητική απόλυση

Με ανάρτησή της στα σόσιαλ, η Παγώνα Πρίσκου, κουνιάδα του Πάνου Σκουρλέτη, εξαπολύει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την απόλυσή της από την Κουμουνδούρου.

by Times Newsroom

Οπως τονίζει, βρισκόταν επί δέκα χρόνια στο κόμμα ως βοηθός λογιστή και η παράταξη την απέλυσε «χωρίς καμία αιτιολογία»

Μάλιστα, κατηγόρησε τους Νίκο Παππά, Πάνο Ρήγα, Γιώργο Βουλγαράκη, Νίκο Σκορίνη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ότι ενώ τους ρωτούσε να μάθει γιατί απολύθηκε «κανείς τους δεν ανακατεύτηκε».

Η ανάρτηση της Πρίσκου

«Σήμερα απολύθηκα μετά από δέκα χρόνια δουλειάς, χωρίς καμία αιτιολογία. Προσλήφθηκα στο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 σαν βοηθός λογιστή από τον αείμνηστο Μίμη Δαρειώτη. Ήθελε δίπλα του συν τις άλλοις, κάποιον-α εμπιστοσύνης που να μην είναι πολιτικό στέλεχος. Πολύ γρήγορα κέρδισα την εμπιστοσύνη του. Εργάστηκα μέχρι σήμερα με συνέπεια, ήθος και αξιοπρέπεια Άλλαξαν οι άνθρωποι, άλλαξαν και τα ήθη», γράφει ξεκινώντας την ανάρτηση.

«Έτσι μετά από 10 χρόνια δουλειάς και λίγα χρόνια πριν τη συνταξιοδότησή μου, μου ανακοινώθηκε από το γραφείο του προέδρου Σ. Κασσελάκη ότι απολύομαι χωρίς καμία αιτιολογία. Απεγνωσμένα έτρεχα στους διαδρόμους και ζητούσα απαντήσεις για το λόγο της απόλυσης μου. Συνάντησα το Νίκο Παππά, Πάνο Ρήγα, Γιώργο Βουλγαράκη, Νίκο Σκορίνη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου πρώην τομεάρχη εργασίας, αυτήν στο ασανσέρ. Κανείς τους δεν ήξερε τίποτα, κανείς τους δεν ανακατεύτηκε.

Στο τέλος με επιμονή μου συνάντησα τη γραμματέα Σβίγκου Ράνια, η οποία όρθια στην πόρτα και για ένα λεπτό, λες και ήμουν σκουπίδι, μου είπε ότι το ήξερε από χθες και είναι η απόλυσή μου στο πλαίσιο της μείωσης προσωπικού για μείωση των εξόδων. Όταν της απάντησα ότι είμαι η παλιότερη στο τμήμα και ότι για ποια μείωση προσωπικού μιλάει όταν καθημερινά περνάνε από μπροστά μου νέες προσλήψεις, εξαφανίστηκε τρέχοντας» τόνισε.

Καταλήγοντας, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η απόλυσή της είναι εκδικητική λόγω της συγγένειας με τον Πάνο Σκουρλέτη και τόνισε πως «λυπάται» για τον Στέφανο Κασσελάκη και τους «παρατρεχάμενούς του»

«Η απόλυσή μου είναι μια εκδικητική απόλυση λόγω “οικογενειακής ευθύνης”. Απολύθηκα γιατί είμαι κουνιάδα του Πάνου Σκουρλέτη πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στελέχους της Νέας Αριστεράς. Λυπάμαι για το κόμμα που κάποτε αισθανόμουν υπερηφάνεια. Λυπάμαι για τον πρόεδρό του Σ. Κασσελάκη, του “ελληνικού όνειρου-ζωή με αξιοπρέπεια” και τους παρατρεχάμενούς του» καταλήγει στην ανάρτησή της.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com